Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért baj-nem elfogadható- ha...

Miért baj-nem elfogadható- ha valaki molett?

Figyelt kérdés

Ugyan ugy öltözködik, ugyan olyan igényes, ugyan olyan csinos tud lenni...

Mint a társadalom miért nem tudják elfogadni a molett lányokat ? ...

Ha az illetö meg van magával elégedve , másoknak az miért baj ?

2014. júl. 17. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Az igazság az, hogy azért, mert nem trendi. És most mondhatja bárki azt, hogy "mert nem egészséges", "nem esztétikus", vagy "nem az esete". Az igazság az, hogy van egy társadalmi ízlés, ami mindekiben nyomot hagy.
2014. júl. 17. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Nincs semmi bajom a molett lányokkal. Mondjuk nekem a vékony lányok jönnek be, de biztos vannak olyanok is akiknek nem. Nem értem miért kell ezt a témát túlragozni mindig.
2014. júl. 17. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Az emberek többsége, mint a birka, megy az aktuális trend után. Most a sportos test az ideális. Szépen megélnek belőle a konditermek, stb. Hidd el, nagyon sok férfi meg a molettebb lányokat kedveli. Ha te jól érzed magadat a bőrödben, akkor mi a gond? Lényeg, hogy ne legyen rajtad annyi túlsúly, hogy egészségügyi problémákat okozzon.
2014. júl. 17. 15:18
 4/9 anonim ***** válasza:

szerintem a molettséggel egyáltalán nincs problèma. persze van aki már naaagyon kövér, de az ő problémája az egészségi vonzata, nem az enyém.

ha valaki úgy érzi jol magát, hát akkor nekem semmi közöm hozzá

2014. júl. 17. 15:32
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Egyrészt egem taszít maga a háj, másrészt pedig, ha már most, fiatalon molett vagy, akkor ebből pár év alatt nagy eséllyel nem molett, hanem zsírdisznó lesz.
2014. júl. 17. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, azokat az embereket keresd, akik elfogadnak molettként és ne azon gondolkodj, hogy miért nem fogadnak el (az, hogy erre gondolsz, az mutatja, hogy ezt a kérdést kiírtad).
2014. júl. 17. 19:04
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem irtam oda elnézést, én nem vagyok molett ...

csak molett lányal foglalkozok, pszichiáterként...

2014. júl. 18. 11:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez komoly? Szerintem akkor nem írtad volna ki ezt a kérdést, egy pszichiátertől furán hangzana egy ilyen kérdés :-)
2014. júl. 18. 18:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Már bocsi uram, de nem vagy túl hihető. Egyébként pedig azért baj, hogy molett, mert tuti, hogy magas a koleszterinje a statinoknak pedig meglehetősen gázos mellékhatásai vannak, rhabdomiolysis stb, de ha meg nam adunk statint akkor a CV szövődmények növekednek, szóval a legjobb LEFOGYASZTANI!
2014. júl. 18. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!