Léteznek olyan fiatalok, akik az itthoni nehézségek ellenére is maradni akarnak Mo. -on?
Figyelt kérdés
Rengetegen tervezik külföldön a jövőjüket és emiatt iszonyú nehéz a párkeresés, mivel én itt szeretnék élni, legalábbis megpróbálni mindenképp. Most tényleg nem provokációnak szánom a kérdést, el lehet mondani a véleményeteket, tapasztalatotokat, de KULTÚRÁLTAN. :) Azért fogalmazódott meg bennem a kérdés, mert az ismerőseim közül szinte mindenki külföldre ment, vagy fog, ráadásul a párkapcsolatom is erre ment rá, és ez az egész helyzet elgondolkodtatott egy kicsit. Ha én itthon tervezem a jövőmet, akkor nagy eséllyel pár nélkül fogok maradni, mivel nincs (legalábbis én nem ismerek) olyan korombeli (huszonéves) fiatalt, aki hasonlóan gondolkodna a témával kapcsolatban. Mi a véleményetek?2015. márc. 5. 16:33
11/16 anonim válasza:
Én itthon tervezek, max. pár év külföld, de ehhez kell, hogy elvégezzem azt a szakot amit szeretnék, mert akkor itthon sem lenne gondom.
Viszont ha Magyarország akkor csakis a főváros.
12/16 anonim válasza:
én itthon szeretnék maradni,nem tudnám elképzelni hogy máshol élek ,de...ez már szinte a mai fiataloknak életcél és valahol megtudom érteni,mert aki nem születik bele a jóba (nem irigységböl) ,annak tényleg kevés az esélye ,hogy alapvetö dolgokat megteremtsen,pl saját ház,autó,spôrolt pénz.szóval lassan ez már nem akarás kérdése hanem szinte muszáj.
13/16 anonim válasza:
Én itthonra tervezek, nem áll szándékomban kimenni.
14/16 anonim válasza:
En elsosorban azert tervezek kikoltozni, mert itthon nem lehet elhelyezkedni azzal, amit en tanulni szeretnek illetve lenezett szakma... + ezen belul is majd olyan iranyba szeretnem tovabbkepezni magam, amilyen kepzesrol itthon meg csak nem is hallottak...
20L
15/16 anonim válasza:
És mi volna ez a szakma és szakirány?
16/16 anonim válasza:
Aki idehaza a tré melót végzi az máshol is csak azt kapja. Aki meg nem érzi eléggé magyarnak magát, azoknak üzenem: nyitottak a határok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!