Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért butultak el az emberek,...

Miért butultak el az emberek, hova lettek az elvek? Mi van az illemmel és a tisztességes viselkedéssel, hol a tisztelet egymás iránt?

Figyelt kérdés

2015. márc. 1. 12:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
Ez a tipikus globalista, kapitalista, liberalista világrend hatása. Sokkal könnyebb úgy tömegeket irányítani, hogy a tömeg önmagát egyéniségeknek képzelő, ostoba, vélemény nélküli, vallás, erkölcs, haza család nélküli birkahadakból áll.
2015. márc. 1. 13:08
 12/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Örülök,hogy valakit még foglalkoztat kérdés és nem fagyott meg a közömbösség,én sokat gondolkodom ezen és az a szomorú,hogy aki azt hiszi hogy kimarad ebből és közömbös vagy még rosszabb eltipro lesz az sem ussza meg mert vissza üt a hangulat rá is...Ha nem veszünk róla tudomást nagyobb bajt okozunk mint gondolnánk..persze megállítani nemblehet ,de magában kellene az értéket keresni,nem a világban,mert azt mindenki tudja méghabsemmi köze a valláshoz is,hogy megeszi a moly,a rozsda egy valami marad a lelked amit vissza kell adnod az életed végén..ezért nagyon nem mindegy hogy bánsz veleb,ső a testeddel ,a bőröddel,az eszeddel,a tetteiddel!!

2015. márc. 1. 13:11
 13/22 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem h mi a nemed és h hány éves vagy?
2015. márc. 1. 13:12
 14/22 A kérdező kommentje:
a 10-esre gondoltam
2015. márc. 1. 13:13
 15/22 anonim ***** válasza:

Gondolom, nem a te korosztalyod.

53 no, nem Magyarorszagon elek mar 14 eves korom ota.

Gondolhatod, hogy miket latok, mikor csaladi segitsegben dolgozom 12 eve.

Elszomorit az egesz, viszont elni kell tovabb es boldogan. Ez az ido mar jocskan tullepett azon, mint mikor az en szuleim, nagyszuleim mondtak, hogy 'bezzeg az en idomben."

2015. márc. 1. 13:16
 16/22 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a valóságban egy ember van akivel tudtam beszélni, de ellettem tiltva tőle, mert anyáéknak nem szinpatikus. Értelmessel meg csak akkor találkozom miko feljövök ide és páran válaszolnak értelmesen.
2015. márc. 1. 13:17
 17/22 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok de én is szoktam azt mondani, hogy "bezzeg a régi időkben"
2015. márc. 1. 13:19
 18/22 A kérdező kommentje:
Most nagyon elvagyok keseredve mert jól megértetük az illetővel egymást.
2015. márc. 1. 13:22
 19/22 A kérdező kommentje:
Ráadásul a bizalmamat nagyon nehezen lehet megszerezni.
2015. márc. 1. 13:25
 20/22 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel! Az elet soran majd lesz sok alkalom, hogy kialakits egy kenyelmes baratikort magadnak, ahol jol erzed magad, egyenlok az elvek es a tisztesseges viselkedes. Sajnos, mint itt is, sok ember bele van huzva a hulyesegbe, mert hat menok akarnak lenni. Tudod, vannak olyan kerdesek, hogy "hogy legyek meno". Marmint, hogy legyek meg hulyebb? Ezek az emberkek nem boldogok, sajnos, nem is lesznek boldogok, csak megjatszak. Vannak meg tisztesseges emberek, akik nem kernek beloluk.
2015. márc. 1. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!