Miert van, ha valaki kiir egy szamara fontos kerdest es segitsegre szorul, vagy netan hozzaszol (tisztelet a kivetelektol) es az egesz egymas lehordasaba, fikazasaba vegzodik?
koszi a valaszokat. en sem nezem minden nap mert nincs ra idom. De mikor van belenezek nehany kerdesbe es elolvasom azert elottem levoek valaszat is. Es talaltam neha olyan valaszokat, h ugy le lett hurrogva a kerdezo pedig nem akart semmi rosszat csak egy szimpla kerdest tett fel, megha bugyutan is vagy ertetlenul is azert ha nagyon odafigyelunk meg lehet erteni h mit akar, de ha nincs az illetonek mit hozzafuznie akkor minek valaszol olyannal h milyen hulye meg h nem tud helyesen irni meg egyeb meg ennel rosszabb fikazasok is, mikor az a szerencsetlen 12-13 eves nem lett felkeszitve az eletre es fogalma sincsen dolgokrol es ez nem az o hibaja. de valaszokban is talaltam olyat h vegulis a valaszadok egymast um uvoltottek le szavakkal meg sertegettek egymast holott a kerdezo nem ezert tette fel a kerdest hanem mert segitseget szeretne.
en is mar tovabblepek ezen de ez engem ledobbentett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!