Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi értelme van?

Szerintetek mi értelme van?

Figyelt kérdés

Együtt jártam általános iskolába egyes fiatalok akta ismert emberekkel(net ri*ancokkal) sokan sziják őket a képekért meg a sok akkor válaszért! De én eléggé ismerek párat közelről es tudom mienek!

Ez a lenézes es ha valaki bevet "300"ember ismeri az mar egy paraszt úgy hogy nem értem!

Elmagyarázná ezt nekem valaki hogy miért?

2015. febr. 23. 21:09
 1/3 piriiiii ***** válasza:
Elmagyarázná nekem valaki ezt a kérdést?
2015. febr. 23. 21:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem bevetett akartam a 4.sofba hanem nevét!
2015. febr. 23. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Én először azt próbálom kibogozni, hogy a kérdésednek mi értelme van. Megfogadtam, hogy nem csesztetek senkit a helyesírásáért, de mikor már értelmezhetetlenné teszi a kérdést, azt nem tudom szó nélkül megállni. Kérlek, fuss neki még egyszer értelmesebben. Arra gondolsz, hogy elítélik őket azért, amit csinálnak, te pedig közben tudod, hogy valójában jó emberek?...
2015. febr. 23. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!