Volt már hogy úgy érezted magad semmi értelme semminek?
Nincs rá különösebb okom hogy panaszkodjak csak a szokásos gondok ,kisebb nagyobb problémák. De nem is ez zavar hanem néha úgy érzem 30 lettem és nem változott szinte semmi ,van egy használt öreg autóm mint 10 éve meg egy bérelt lakásom ami sose lesz az enyém....
És olyan ötlettelennek kiégettnek meguntnak érzem magam.
ign. epp most is.
nekem ilyenkor az segitett (eddig), ha kerestem valami uj hobbit olyat ami miatt egy tarsasagba kellett menni pl. tanctanrolyam es ott lehetoseg szerint figyelni, befogadni a tobbiek gondolatait az elmenyeket. ha vki kozos bulit, tanfolyam utani beszelgetest kezdemenyez akkor abban resztvenni sot kezdemenyezni es amit meg tanulok azt megprobalni a leheto legjobban csinalni. Ez egy darabig segiteni szokott :-) (a lenyeg higy masokra koncejtraljom az ember...
Volt, nem is egyszer. Szerintem ezen a legtobb ember sokszor atmegy. Sokszor eleg nehany dolgon valtoztatni, vagy uj dolgot kiprobalni.
Nekem a kornyezetváltozas segitett, amikor untam mindent es valtozast akartam. Most is ez elott allok, tul rovid az elet, hogy beszurkult eletet eljek. Drasztikus, de hatasos. Persze emberfuggo ez is.
Köszönöm ezt a sok választ.. :)
Alapjába véve vidám természetű vagyok és optimista. Ezért zavart ez a hirtelen hangulatváltozás.
Alapjába véve nincs rossz életem ,ha azt nézzük honnan jöttem gyakorlatilag jól állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!