Velem van a baj?
Mostanában azt látom, hogy mindenki megoszt mindent magáról facebookon, de ez nekem már nem megy. Láttam egy videót youtube-on ami megváltoztatott. Egy srácról és egy lányról szól. Az a lényeg, hogy úgy találkoztak, hogy a srác útbaigazítást kért a lánytól. Ezután összejöttek, és a videó végigköveti az életük pillanatait egészen az öregkorukig.
A legvégére pedig be volt szúrva, hogy mi lett volna, ha a pasi belebújt volna a telójába, és nem kért volna útbaigazítást a lánytól. Hát semmi, elsétáltak egymás mellett.
Kicsit kívülállónak és abnormálisnak érzem magam, de szerintem mégis ez a helyes. A fb profilomat szoktam használni, de nincs rajta más, mint egyetlen egy megosztás, azon kívül tök üres az idővonal. Ja meg egy db profilkép.
Ebből nem az jön le a kívülállóknak, hogy sivár, unalmas életem van? (amúgy nincs az)
Miért lenne Veled baj? Mindenki csinálja azt, ami jólesik, bár szerintem a két véglet között is lehet. Én például szeretem a Facebookot, megnézem naponta, de nem bújok folyton a telefonomba.
A történtet jó, már többször előfordult, hogy a barátnőmmel idegen helyen járva ő a telefonjában kereste az útvonalat anélkül, hogy felnézett volna, én meg azalatt megtaláltam, amit kerestünk. :) Ráadásul én útközben felfedeztem egy csomó érdekes dolgot. Máskor meg nagyon is szükség volt a telefonjára. Én a középútra szavazok. :)
Nincs veled baj. Én néha zenéket osztok meg, van 9 ismerősöm (és ebben a 9-ben benne van az anyám, a húgom meg a férjem), ők azok, akik számomra TÉNYLEG fontosak, a többieket rég töröltem. Nem töltök fel képeket, nincs fenn rólam kép. A profilképemen meg a bakancsos lábam virít :D
Szóval leginkább csak üzeneteket írok a kemény 9 ismerősömnek :D
És még a telefonom is "buta". Gombos, net nélküli. Lehet vele zenét hallgatni, képet/videót csinálni, telefonálni. Szinte soha nem használom. Tényleg, azt sem tudom, jelenleg hol van...
De megmutatnád azt a videót, kíváncsivá tettél, érdekelnek az ilyen elgondolkodtató dolgok.
sajna már nem találom de ez is egy hasonló
Dehogy van veled baj. Nem tudom, hogy mennyi idős lehetsz, de én 27 vagyok és úgy érzem, hogy már túl idős vagyok ehhez az egészhez. Az ismerőseim, barátaim szintén így vannak vele és mindig röhögünk, amikor elmegyünk valahova inni/enni. Ott ülnek az emberek egymással szemben és nyomkodják a szarjaikat. De állandóan és mindenhol.
Mi meg egymással beszélgetünk.
Általában a Facebookos profilok is sok kicsi hazugságon alapulnak. Értelemszerű, hogy az izgalmasnak és vidámnak tűnő dolgokat fogja megosztani az ember, nem azt amikor otthon punnyad egyedül és szomorúan. Szóval ettől még nincs izgalmasabb élete, mint neked. Rólad én max azt gondolnám, hogy leszarod az egészet, ahogy én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!