Velem szemben mindenki tartja azt a bizonyos távolságot. Más is van így?
Némi fogalomzavarban szenvedsz.
1. Te igaz barátokkal rendelkezel, ha oda-vissza számíthattok egymásra. Az, hogy nem poénkodtok egymással az az ő komolyabb személyiségükből adódik. Ha lesz egy olyan igaz barátod is, aki lazább, hülyülősebb, mint te, akkor majd vele röhöghetsz sokat.
2. Csak azért mert azt látod, hogy más srácok ugratják egymást, még nem azt jelenti, hogy barátok is. Lehet, hogy csak haverok.
3. Te félreismered magad! Te nem vagy másokat tiszteletben tartó ember, ha akkor is mondod a poént, ha közben a másiknak a lelkébe gázolsz. Te pont, hogy nem adod meg a tiszteletet másoknak.
Én csodálkozom rajta, hogy egyáltalán vannak barátaid.
Köszönöm a válaszokat.
Lehet, hogy félre ismerem magam valamely mértékben, de annyira nem hiszem, mint ahogy te gondolod/írod. Ezt az ami a szívemen a számon dolgot, viszont tényleg rühellem magamban, próbálok ellene tenni, próbálom tűrtőztetni magam, de sajnos nem mindig sikerül. Természetesen ahol abszolút nincs helye az úgymond "beszólásoknak", ott akkor én is inkább kétszer meggondolom, hogy mit mondjak, vagy inkább hallatok csöndben.
Amúgy pedig, vannak jó páran akik pont ezt szeretik bennem, hogy én mindig megmondom ahogy éppen érzek, gondolkodom másokról, dolgokról. De természetesen izlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!