Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik a német testi és arci...

Mik a német testi és arci jellemvonások?

Figyelt kérdés

2015. febr. 21. 21:27
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Kék szem, szőke haj..ez nagyon alapvető!Illetve Náluk sokkal több a piercinges!!(orr pc és ajak)Az arci jellemvonásukra nemtudok mit mondani..Én csak ilyenekkel dolgozok Németbe :)
2015. febr. 21. 21:45
 2/5 akosakiraly ***** válasza:
81%
Hitler bajusz, barna szem.
2015. febr. 21. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Baltaarc, téglaarc, cipóarc, harryklein-arc, vastagvádli, tejfölhaj, pingpongasztal hát,nem összepasszoló ruhaösszeállítás.

Egyszóval éljenek a német lányok!!!

2015. febr. 22. 01:30
 4/5 anonim válasza:
100%

A kék szem, szőke haj inkább csak az északon élő németekre jellemző. Én Bajorországban lakom, alig van itt valaki, aki szőke vagy legalább szőkés lenne. Többnyire mindenki barna hajú. Itt én azt mondanám, hogy teljesen átlagosak, olyasmik mint mi, magyarok. Nem tudnék kifejezetten német jellemvonást mondani. Legalábbis így külsőleg, mert a mentalitásuk az már viszont teljesen más. De ez most nem kérdés. Esetleg ami még a külsőhöz kapcsolódhat, az is csak öltözködés, de nekem az tűnt fel, hogy sokkal lazábbak a hétköznapokban. Szóval akiknek nem szabja meg a munkahelye, hogyan öltözzön, vagy nem valami olyan alkalomra megy, ahol elegánsabban kellene kinézni, ők sokkal lazábban öltözködnek, mint mi. Nem érdekli őket annyira, hogy jól nézzenek ki. Nálunk mostanában inkább az elegáns stílus a jellemző, legalábbis ott ahol én éltem Mo.-n, de itt kint ahogy én elnézem, nem érdekli őket, hogy a ruha szép legyen, passzoljon egymáshoz, inkább legyen kényelmes kellően meleg vagy épp ne meleg. Szóval felvesznek egy kék nadrághoz, narancssárga pólót, lila baseball sapkát, piros dzsekit, rikító zöld cipővel, ha épp ez a kényelmes és praktikus ebben az időben. Nyilván nem mindenkire jellemző ez, de az itteniek 90%-ára biztos. A piercing sem annyira jellemző itt, inkább tetováltból látok többet, de azt sem mondanám német jellemzőnek. Viszont amikor egyszer voltam fent Frankfurt körül, valami borzalmas volt. Na ott tényleg minden fiatal haja is be volt festve, de ha még csak vörös, szőke, barna vagy fekete lett volna.. de pont ugyanennyinek volt lila, kék, zöld, narancssárga vagy épp szivárványszínű. Ők tényleg tele voltak piercinggel vagy tetkóval vagy mindkettővel. De engem mondjuk leginkább a viselkedésük aggasztott. Na a lényeg, hogy elég változó, nem lehet erre pontos választ adni. Főleg hogy ez egy hatalmas ország, minden területén teljesen más emberekkel. Esetleg ha a kérdésed egy adott területre szólna, még talán megválaszolható lenne. Bár szerintem nem igazán lehet általánosítani, ahányan vannak, annyifélék. Ráadásul rengetegen vannak, akik nem "igazi" németek, hanem bevándorlók. Nem csak azokról beszélek, akik külföldről mostanában jöttek be dolgozni, mint pl. én, hanem azokról is, akik már teljesen németesedtek, akik sok-sok évtizede kint élnek.

A kérdésed kb. olyasmi, minthogy a magyarokra mik a jellemző tesi és arci vonások. Ezt sem igazán lehet megválaszolni, szerintem eléggé különbözünk. A németek meg aztán végképp.

2015. febr. 22. 09:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! még lehet írni
2015. febr. 22. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!