Mi a véleményetek Josef Mengele tetteiről?
Ez a fórum névtelen de IP cím alapján vissza tudnak keresni...
Nekem az a véleményem, hogy Európában ami a Charlie-k és a "szólásszabadság" hazája bűnt követsz el, ha meg mered kérdőjelezni a hivatalos holokauszt dogmát. Bűnt követsz el azért, mert más a véleményed, mint ami a zsidóságnak tetszene...
Én jókisfiú vagyok, megeszem a spenótot, Mengele bácsi egy csúnya gonosz náci volt, aki zsidókon végzett embertelen kísérleteket, és ha létezik pokol remélem most ott rohad.
Szépen felmondtam a leckét? Ötöst kapok?
Egyetértek 3-asal, de kétlem, hogy azért ennyire szigorúan vennék.
Érdekesnek találom amivel foglalkozott. Ha sikerült volna megfejteni az ikerszületés titkát akkor 2szer annyi "náci született volna :D".
Meg volt egy ilyen cirkuszi törpecsalád is erdélyben. A kisnövésű apának 2 normál méretű felesége is volt és mindkettőtől csak törpe gyerekei születtek.
Ezek tényleg bizar, rémisztő vagy furcsa dolgok, de ez nézőpont kérdése.
Talán ha máshogy végződött volna a világháború, kiderült volna egy két dolog.
De, hogy ne gondoljatok megrögzött nácinak ezért abban pl egyetértek, hogy nem kellett volna megvakítani gyerekeket/felnőtteket a kék szem titkáért.
Ezeket mind az internetről szedtem össze, szóval nem jelenthetem ki, hogy 100%-ig hiteles.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Én konkréten arra lennék kíváncsi, hogy ember, hogy tehet ilyen dolgokat embertársaival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!