A magyaroknak már a mentalitásukban van a kötekedés?
sajnos igen. én sváb vagyok, lehet, h ezért van, de sosem érezem magam igazán otthon itt Magyarországon.
Az átlag magyar frusztrált, egyszerű gondolkodású és rosszindulatú.
Az,h ez mitől lehet, hát jó kérdés. Már több száz éve is voltak a magyarokról olyan vélemények, h rosszindulatú, irigy nép. A kommunizmus sem tett jót, és ma elég nehéz is megélni az országban.
Ráadásul sok diplomás értelmesebb fiatal már lelépett külföldre.
A gyerekeket zömében egyszerű gondolkodású buta szülők nevelik fel, akik egyre többet dolgoznak, és ettől egyre frusztráltabbak is.
Első válaszoló!
Én is Sváb vagyok, soha nem találtam a helyem ezek között az emberek között. Természetesen vannak kivételek, de a többség borzasztó.. kortól, nemtől függetlenül.
# 4/4
első vagyok. nekem a nagymamám is szokta mondani néha, hogy jobb lett volna Németországban születni. az a baj, hogy még magamon is észreveszek olyan viselkedést néha, mint ami az átlag magyart jellemzi. pont azért, mert itt nőttem fel. de az mondjuk érdekes, h a sváb falvak átlagban jóval tisztábbak..legalábbis erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!