Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen srácoknak mi bajuk?

Az ilyen srácoknak mi bajuk?

Figyelt kérdés

Ülsz a buszon, és mondjuk megvakarod a fejed, vbagy hátranézel valamiért, és beléd köt, megszól,kötekedik egész úton..

Ma hazafelé, valami reccsent a busz hátuljában.Hátrafordultam pár mp-re hogy megnézzem mi volt az, erre mögöttem ülő egyből ugatni kezdett hogy mi a f***t nézek, ne nézzek mert megver, anyázott,megfenyegetett stb.Letojtam a beszólásait, aztán elkezdte pöckölgetni a fülemet, meg húzni a hajamat mint valami rossz b**i.Legszívesebben úgy arcon vertem volna, hogy megfejeli a mellette ülőt, de inkább felálltam, nem akartam bajba kerülni miatta.

Volt olyan hogy ült az egyik srác.Leejtette a bérletét, kicsit hátracsúszott.Lehajolt érte hogy felvegye, és egyből a mögötte ülő beszólt, hogy mit csinál, meg adott e engedélyt rá stb.Aztán vele is egész úton kötekedtek, csak ő eltűrte (nem sokáig utazott)

Nem csak ez a két eset volt, hanem több is.Nem értem ezeket a csávókat.Nincs életük a korukhoz képest, és a kisebb szivatásából nyernek önbizalmat?(srác 19 én 16).

2014. szept. 4. 16:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem elég izgalmas az életük és így akarnak bele valami eseményt vinni. Majd idővel lesz munkájuk, barátnőjük, talán valami hobbit is találnak, stb. és akkor majd lesz nekik is elég elfoglaltságuk, hogy ne ilyen hülyeségekkel próbálják színesebbé tenni az unalmas életüket.
2014. szept. 4. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyet le kell verni másból egyszerűen nem ért. Velem is csinálták régebben aztán össze gyepáltam az 1iket onnantól leszálltak rólam. Próbáltam vele beszélni de az ilyen agyhalott barmokkal nem lehet. -.-

25\F

2014. szept. 4. 17:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Fogadjunk, hogy egy brazil őslakos votl az.
2014. szept. 4. 17:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Altalaban azert mert otthon verik / elnyomjak / terrorizaljak oket.
2014. szept. 4. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem itt errefelé miért nincs hasonló. Pedig úgy szétkapnák egy ilyen köcsög embert, mostanában úgy is túl sok a stressz...
2014. szept. 4. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Osztálykirándulás alkalmával volt ilyen, mögöttem ülők pofáztak, meg bökdöstek. Szóltam, hogy hagyják abba. Olyan 1 óra múlva megelégeltem, szóltam, hogy most már komolyan hagyják abba, mert nagyon zavaró. Nem tették. Egy gyors hátrafordulással arcon vertem az egyiket, békén hagytak utána. Így kell megoldani.
2014. szept. 4. 17:30
 7/10 A kérdező kommentje:
Egyszer az egyiket megcsaptam ,akkor egy időre lenyugodott, aztán újra kezdte.Aki meg főleg kötekedik, azt meg nem akarom megverni, mert a szülei veszélyesek (ügyvéd,rendőr).De hogy ennyire unatkozzanak az már túlzás.
2014. szept. 4. 17:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Ma reggel nekem is beszólogatott egy c*gány gyerek ,nem kell velük foglalkozni ,idioták.
2014. szept. 4. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem mostanában pont egy traktorpilóta kezdeget be, csak a köztünk dolgozó jóravaló cigánygyerekek iránti tiszteletből nem magyaráztam még el a parasztnak, kiknél szokás így, marakodva tiszteletet szerezni a többi kutya közt. Csak azért írom, hogy legyen itt is valami, ami utal rá, hogy nem kell se cé legyen az ember, se munkátlan éhező. A hülyeség nem válogat. Tudod magadról, hogy nehéz körülmények és ingerszegénység közepette is teljesen másképp találod fel magad. Ők ilyen kis eltévedtek.
2014. szept. 4. 19:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Kéne már egy jó kis népírtás ide . . .
2014. szept. 13. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!