Az ilyen srácoknak mi bajuk?
Ülsz a buszon, és mondjuk megvakarod a fejed, vbagy hátranézel valamiért, és beléd köt, megszól,kötekedik egész úton..
Ma hazafelé, valami reccsent a busz hátuljában.Hátrafordultam pár mp-re hogy megnézzem mi volt az, erre mögöttem ülő egyből ugatni kezdett hogy mi a f***t nézek, ne nézzek mert megver, anyázott,megfenyegetett stb.Letojtam a beszólásait, aztán elkezdte pöckölgetni a fülemet, meg húzni a hajamat mint valami rossz b**i.Legszívesebben úgy arcon vertem volna, hogy megfejeli a mellette ülőt, de inkább felálltam, nem akartam bajba kerülni miatta.
Volt olyan hogy ült az egyik srác.Leejtette a bérletét, kicsit hátracsúszott.Lehajolt érte hogy felvegye, és egyből a mögötte ülő beszólt, hogy mit csinál, meg adott e engedélyt rá stb.Aztán vele is egész úton kötekedtek, csak ő eltűrte (nem sokáig utazott)
Nem csak ez a két eset volt, hanem több is.Nem értem ezeket a csávókat.Nincs életük a korukhoz képest, és a kisebb szivatásából nyernek önbizalmat?(srác 19 én 16).
Az ilyet le kell verni másból egyszerűen nem ért. Velem is csinálták régebben aztán össze gyepáltam az 1iket onnantól leszálltak rólam. Próbáltam vele beszélni de az ilyen agyhalott barmokkal nem lehet. -.-
25\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!