Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tudtok jó reagálást arra, ha...

Tudtok jó reagálást arra, ha valaki azzal köt beléd, hogy "mit nézel?! "

Figyelt kérdés

Mit lehet erre vissza szólni? Buszon amikor rá "mersz" nézni valakire és az azt mondja neked, hogy "mit nézel! NE NÉZZÉL!"

Erre mit lehet reagálni?

Nem akarok verekedést, de ne hogy már azt tiltsa meg nekem valaki, hogy kire nézhetek, és kire nem!

2013. okt. 6. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy bocs, nem téged néztelek, csak elbambultam. Az ilyenek direkt kötekednek, akik erre beszólnak.
2013. okt. 6. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:
A legjobb, ha nem foglalkozol velük.
2013. okt. 6. 16:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt válaszolnám, hogy egy majmot.
2013. okt. 6. 16:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

egyszer jött egy ilyen majom, a csajommal mentünk vhova.

elhangzott a kérdés tőle, mit néző????

mondom még soha nem láttam ilyen helyes srácot, igaz itt a csajom mellettem, de adjál már egy telószámot, és délután összefuthatnánk egy farokrázásra...

az ember köpni-nyelni nem tudott, vörös lett a feje, és elkullogott a haverjával együtt, hát ....akkorát nevettünk a két pojácán, h még a nevetésre sem mertek visszanézni!

2013. okt. 6. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Velem egyszer volt olyan, hogy állok a buszmegállóban, nézelődök, jön egy cigány felém és már vagy 20 méterről pampog hogy engem bámulsz? Odaér hozzám, mondom nem, nem téged néztelek. Aztán azt mondja: Én hét évig K1-eztem. Mondtam neki, jó oké most mit csináljak vele? Erre fogta: Bocsánat tesó, nem akartam ezt, kezet fogott velem és elment.. Volt vagy huszonéves, én meg akkor 15 voltam még csak.:D De nem féltem tőle.
2013. okt. 6. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Bassza meg aki lepontoz.. Segíteni akar az ember, vagy elmond egy történetet és ezt kapja.. Hülye agyrákosok.
2013. okt. 6. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Jön velem szembe két "kemény" cigánygyerek, 15 év körüli, én meg éppen iskolából mentem hazafele (szintén 15/F), én zsebre dugott kézzel, lazán, csak éppen oldalra néztem, mert egy középületet újítanak fel most, és azt néztem hogy mit dolgoznak.

Közben amikor már 20 méterre vannak tőlem, szól az egyik, hogy "Te ilyen kemény vágy?"... Nem figyeltem rá, mert eleve fáradt voltam az beszólogatáshoz, meg gondoltam, hogy nem így kéne megoldani, mert nekem jönnek.

Jönnek-jönnek még közelebb, akkor elkezd kiabálni, ugyanezt mondta: "Há de te ilyen kemény vágy?" Akkor gondoltam, megoldom idegeskedés nélkül a dolgot, így rákérdeztem beszólás helyett: "hmm?". Elismétli még egyszer a mondatot, én meg visszakérdezek: "Milyen?" :D

Erre már el is mentem mellettük.

Ennyi az egész, csak egy kicsit elhúztam az időt, meg nem kell beszólni neki, mert arra rajzanak.

És kedves kérdező, amit kérdeztél: "mit nézel! NE NÉZZÉL! Erre mit lehet reagálni? "

Ha buszon történne, akkor valószínűleg elfordulnék, de nem úgy, mint amikor megijedsz, hanem csak óvatosan, rá sem kell figyelni. A legfontosabb, hogy erőszakra nem erőszak a válasz!

2013. okt. 7. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
teccel nekem
2013. nov. 8. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!