Tudtok jó reagálást arra, ha valaki azzal köt beléd, hogy "mit nézel?! "
Mit lehet erre vissza szólni? Buszon amikor rá "mersz" nézni valakire és az azt mondja neked, hogy "mit nézel! NE NÉZZÉL!"
Erre mit lehet reagálni?
Nem akarok verekedést, de ne hogy már azt tiltsa meg nekem valaki, hogy kire nézhetek, és kire nem!
egyszer jött egy ilyen majom, a csajommal mentünk vhova.
elhangzott a kérdés tőle, mit néző????
mondom még soha nem láttam ilyen helyes srácot, igaz itt a csajom mellettem, de adjál már egy telószámot, és délután összefuthatnánk egy farokrázásra...
az ember köpni-nyelni nem tudott, vörös lett a feje, és elkullogott a haverjával együtt, hát ....akkorát nevettünk a két pojácán, h még a nevetésre sem mertek visszanézni!
Jön velem szembe két "kemény" cigánygyerek, 15 év körüli, én meg éppen iskolából mentem hazafele (szintén 15/F), én zsebre dugott kézzel, lazán, csak éppen oldalra néztem, mert egy középületet újítanak fel most, és azt néztem hogy mit dolgoznak.
Közben amikor már 20 méterre vannak tőlem, szól az egyik, hogy "Te ilyen kemény vágy?"... Nem figyeltem rá, mert eleve fáradt voltam az beszólogatáshoz, meg gondoltam, hogy nem így kéne megoldani, mert nekem jönnek.
Jönnek-jönnek még közelebb, akkor elkezd kiabálni, ugyanezt mondta: "Há de te ilyen kemény vágy?" Akkor gondoltam, megoldom idegeskedés nélkül a dolgot, így rákérdeztem beszólás helyett: "hmm?". Elismétli még egyszer a mondatot, én meg visszakérdezek: "Milyen?" :D
Erre már el is mentem mellettük.
Ennyi az egész, csak egy kicsit elhúztam az időt, meg nem kell beszólni neki, mert arra rajzanak.
És kedves kérdező, amit kérdeztél: "mit nézel! NE NÉZZÉL! Erre mit lehet reagálni? "
Ha buszon történne, akkor valószínűleg elfordulnék, de nem úgy, mint amikor megijedsz, hanem csak óvatosan, rá sem kell figyelni. A legfontosabb, hogy erőszakra nem erőszak a válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!