Lehet valaki német származású barnább bőrel barna hajal, szürke (kékes) szemmel és 175 cm (13/f)?
Jól írja 2-es, csak mivel Hitler (és Himmler) szerint ez volt az árja faj, azt hiszik, hogy egy törzsgyökeres németnek magasnak, kék szeműnek és szőke hajúnak kell lenni.
Na akik így néznek ki azok északiak (mint a norvégok), lehet, hogy már 500 éve Magyarországon élnek, de akkor is az északi rassz génjeit hordozzák.
Akkor én is északi vagyok, hú de jó :D
Egyébként nem is értem a jó öreg Hitlert meg a törzsgyökeres németek a szőke, magas, kékszemű pasik felfogását. Pont ő mond ilyeneket, amikor egy törpe volt barna hajjal és barna szemmel.
Lehet, hogy vannak teljesen német családból is sötétebb bőrűek, de szerintem inkább törökök-arabok + németek leszármazottjai az ilyenek. Lehet, hogy már az anya és az apa is német, de valamelyik (inkább az apa) felmenői között voltak eurázsiaiak. Egyébként baromi jól néznek ki ezek a pasik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!