Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyenek az emberek Budapesten?

Milyenek az emberek Budapesten?

Figyelt kérdés

2015. febr. 18. 15:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%

"Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mert a személyiségem az én vagyok… a viselkedésem meg attól függ TE KI VAGY."

Ez a nagyvárosban úgy módosul, hogy a viselkedésük attól függ, hogy mit gondolnak a másik emberről. Simán van, aki hátba vág, és feljelent, hogy el akartad törni a kezét, és olyan is van, aki segít tájékozódni, miközben kizsebel, de vannak koldusmaffiások is, és vannak kedves emberek is.

2015. febr. 18. 18:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért nyilván Budapesten sokkal több ember él, mint az ország sok más régiójában, szóval nem ismerhetünk ugyanolyan arányban "mindenkit". Aztán olyan is van, hogy akikkel rendszeresen együtt utazunk mondjuk buszon, villamoson, bárhol, és lehet, hogy a város két végében élünk, de ha látásból már felismerjük egymást odabiccentünk, de nekem volt ilyen, akivel már beszélgettem is párszor, meg jó reggelt kívántunk egymásnak. :-) Szóval a közönyösségről ennyit. Nekem volt olyan rokonom, aki kisvárosban nőtt fel, és feltételezte, hogy én itt Budapesten ugyanúgy ismerek minden helyet, mint ő ott. De ez nem így van. Nem akkora város, mint mondjuk New York, de az országhoz képest nagy, majdnem 2 milliós így is, nem beszélve az átutazókról, turistákról, ingázókról, akik szintén megfordulnak itt, nyilván jóval több arcot láthatunk, mint más településeken. Azért van, ahova én is várostérképpel megyek, ha arrafelé még nem jártam, hiába itt születtem és itt nőttem fel. :-)
2015. febr. 18. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!