Hova jártok Budapesten, furcsa emberek?
Mi számít neked "furcsának"?
2014. szept. 24. 17:39
Minden ember furcsa a maga módján szerintem. Mit szeretnél?
2014. szept. 24. 20:48
3/11 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen... bármilyen nem hétköznapi arc, akár alteresek, akik mondjuk, valamiért kilógnak a sorból.
Pontosabban, olyan emberek, akik érdekesek, egyediek, akik szívesen beszélne az ember, illetve kötne ismertséget, mert olyanok.
4/11 A kérdező kommentje:
Az ilyen elvont, művész típusú embereket is bírom.
De mondjuk a furcsa emberekre jó példa a Sziget. Vagyis hát nem jó példa, de ott mondjuk elég sok furcsa és jófej embert lát az ember egy helyen, meg talán a fesztiválokon általában.
Szórakozóhelyeken biztosan találsz ilyen embereket.
2014. szept. 26. 09:57
6/11 A kérdező kommentje:
Én nem partizni akarok a furcsa emberekkel, mellesleg legtöbb szórakozóhelyre kizárólag csak tucat emberek járnak, és maximum azért minimálisan viccesek, mert elfogyasztottak pár liternyi la fiestát vagy egyéb alkoholt.
Hasonló cipőben járok, tényleg nem tud senki semmit? Én vidékről jöttem fel, első benyomásra úgy néz ki ez a város, hogy minden hely ilyen "tucatembergyűjtő", sajnos...
2014. nov. 9. 13:38
Mert te olyan kulonleges vagy ugye? Ha az lennel, magadtol is benne lennel ezekben a korokben es nem itt a gyk-n kene kerdezgetned.
2014. nov. 25. 18:44
9/11 A kérdező kommentje:
Oltásszaga van a hozzászólásodnak, drága ötödik, hadd ne mondjam azt, hogy ha te is itt válaszolsz akkor erősen hiányzik belőled az eredetiség, a te gondolatmeneted szerint.
Baromi nagy általánosítás mellesleg ilyet írni, de efelől bármikor elbeszélgethet veled akárki egy kávé vagy egy sör felett.
Nem az a baj, hogy latogatod ezt az oldalt, ezt egy szoval nem mondtam. Csak nem ertem, neked nincsenek barataid, ismeroseid vagy mi? Akik eljarnak ide-oda, miert idegenektol kell kerdezned, hogy hova menj? Mellesleg ha a sziget torzskozonsege nalad az etalon, akkor javaslom, hogy terj be budapest belvarosaban random barmelyik romkocsmaba vagy pubba, tele van a tipikus szigetes arcokkal. Vagy menj koncertekre, legyel mar kicsit talalekonyabb. Most komolyan azt varod, hogy mondjunk egy helyet es akkor oda beulsz, 'furcsa, elvont' emberekkel ismerkedni?
2014. nov. 25. 20:03
Kapcsolódó kérdések: