Kinek volt hasmenéses élménye?
Tavaly decemberben a nagymamámat kísértem épp a boltba, amikor éreztem, hogy jönnek a toló fájdalmak. Először csak egyik lábamról a másikra álltam és feszengtem, majd végül halkan odasúgtam neki, hogy "Mama, légyszi siessünk vissza hozzád, mert azt hiszem hasmenésem lesz."
Ő vette a lapot és álltunk is be a sorba, ami persze nem volt épp rövid.
Abban a néhány percben, míg a sorunkra vártunk, a világ összes vallását a magamévá tettem, miközben izomból összeszorított farpofával táncikáltam egyhelyben a sorban.
Szerencsére sikerrel végeztünk és a koronát az egész fejére a nagymamám tette, amikor épp egy emberekkel teli buszmegálló mellett haladtunk el és elég hangosan odaszólt hozzám, hogy "Ne aggódj, mindjárt felérünk a lakásba és kakilhatsz!!"
Bár nem néztem hátra, de szinte magamon éreztem a buszmegállóban lévő emberek tekintetét...
Mindenesetre happy end lett a vége, mert rendben felértünk a lakásba és megtörtént aminek történnie kellett :D Ma már csak nevetek az egészen :D
21/F
Én egy buliban voltam pár éve, amikor hajnal 2-kor éreztem, hogy nem nagyon stimmel valami, fáj a hasam. Mivel előtte még életben nem volt hasmenésem, nem gondoltam volna, hogy ez az lesz, táncikáltam tovább, majd elmúlik, gondoltam. De egyre rosszabb lett, szóval szóltam a szobatárs barátnőmnek, akivel voltam, hogy haza kell mennem, mert igen fáj a hasam- mivel nem akart egyedül ott maradni, jött velem. Szerencsére nem volt sor a ruhatárnál. Mikor kiértünk, már éreztem, hogy ez nem szimpla fájdalom, hanem elkezdett tekerni a hasam, mivel 5 percre volt a koli a szórakozóhelytől, reméltem, hogy kibírom hazáig. Volt 1-2 alkalom, mikor meg kellett állni, sőt a végén már annyira kellett, hogy a koli előkertjében egy bokor mögött letoltam a gatyámat, mert azt hittem, nem bírom tovább visszatartani. Szerencsére akkor még nem volt fenn az a térfigyelő kamera, amit azóta felszereltek :D Végül pont elmúlt a hullám, és éreztem, hogy 2 emeletet talán meg bírok tenni, így a barátnőm rohant előre (persze éjjel zárják a kapukat, így meg kellett várni, amíg a portás felkelt, és kinyitotta a bejáratot)... aztán a barátnőm már rohant előre a szobánkhoz, hogy kinyissa nekem, mire felvánszorgok, közben már gombolkoztam ki a lépcsőházban, és az utolsó utáni pillanatban sikerült beérni a wc-re. Mivel szinte a szobából nyílik a fürdőszoba, a barátnőm végighallgatta az egészet, de akkor már olyan szinten voltam, hogy nem érdekelt :D Persze neki meg a piától nagyon kellett pisilnie, de még mondtam neki, hogy várjon bemenéssel. Na, mire bement, jött a második hullám, szóval szinte kiabáltam, hogy siessen, mert muszáj visszamennem. Aztán lefeküdtem aludni, és ennyi volt. Utána fél évvel később megismétlődött az eset, azzal a különbséggel, hogy akkor álmomból keltem fel. Megtaláltam a közös nevezőt: az egyik kifőzdéből mindkét alkalommal előzőleg borsófőzeléket ettem. Hadd ne mondjam, hogy utána soha nem ettem onnan semmilyen főzeléket :D
23/L
Bátyám itt volt a szobámban és épp nézett valamit a gépen, én pedig pakolásztam az egyetemi jegyzeteimet egy dobozba, amikre már nem volt szükségem. A jegyzetek szanaszét a földön, én pedig ültem a padlón. Éreztem, hogy fingani kell, és hát bátyámmal ebből egymás előtt soha nem csináltunk problémát, gondoltam jól odapirítok neki. Kicsit balra dőltem, kicsit grimaszoltam és azzal a lendülettel be is fostam... :D Közben kiadtam egy ilyen hangot, hogy "ujaj!".
Bátyám sem amatőr (ő is fosott már be hasonlóképpen), a hangból ítélve (elég "leveses" volt) már röhögve kérdezte, hogy befostál? :D Mást már nem tudtam tenni, hát röhögtem én is egy jót és mondtam, hogy igen. :D Aztán kapcsoltam, hogy "úristen a szőnyeg!". Igen, a szőnyeg is olyan lett egy jó 200 ft-os területen, ezen bátyám sikítva kezdett el röhögni. :D Fürdőben rendbe tettem magam, ruhákat beáztattam, kimostam, aztán a szőnyeget kisuvickoltam a kérdéses területen. Utána napokig szaglásztam, hogy érezni-e rajta, de szerencsére nem. :D
Gondoltam azért írom ezt le, mert mindenki tiszta gatyával megúszta az esetet. Nekem is van olyan történetem, hogy majdnem, de végül nem...
Élj úgy, hogy mikor lepereg előtted életed filmje, ne tudd eldönteni, hogy kaland vagy erotikus filmet nézel-e... És egyszer foss is be, mert akkor min fogsz röhögni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!