Mi volt az eddigi legdurvább hasmenéses sztorid?
Kicsit +18as a kérdés, ezért írtam ki ilyen kései időpontban.
Szóval elég kellemetlen helyzet, de sok embernek van ilyen sztorija, az oldal anonym így még kínos sem lesz.
Szóval várom kivel mi történt.
11.-ben,Töri óra
Nagyon-Nagyon elkezdett csikarni a hasam.Egy darab zsebkendő se volt nálam.Ezért először neki álltam zsebkendőt kéregetni.Persze már ez nehéz volt mert 1. kértem a padtársamtól,azután a hátul lévő gyerektől.Már ez elég feltűnő volt.Na mind1. Összejött 2db. Meg egy használt amit a zsebemből kotortam elő...
Ki kéredzkedtem,azonnal elsült 1 poén hogy szarni megyek ?
Vörös volt a fejem,az ajtóig tök nyugisan sétáltam(persze közbe halálosan fájt a hasam) ahogy becsuktam az ajtót,spuriztam a wc-re.Eszembe jutott hogy ha kések,vagyis túl hosszúra sikerül,akkor egész nap rajtam röhögnek majd.Így beszaladtam,nadrág le,szó szerint csak 1 nagy durranás volt :D :D
Nem kell ecseteljem hogy az egész wc belseje tiszta szaros volt xddddd
Sajnos a 2 zsepi kevés volt... a 3. használtat is bekellet vessem :D
Brutál szarszag lett....
Megmostam az arcom,a kezem.
Majd vissza sétáltam az osztályba mintha mise történt volna :D
19/F
Budapest egyik legelegánsabb étterme.
Ettünk nagyon sok mindent, főleg fűszereset, erőset, majd utána pár almalevet és őszilevet is lehúztam, mert égett a szám.beszélgetünk, jó érezzük magunkat, mikor érzem, hogy a hasam furán csikar.
El is mentem a wc-re, de már az odafelé vezető úton éreztem hogy baj lesz.
De míg nem értem oda, mondom nem engedem el magam a fogam összeszorítva mentem.
Hála az égnek senki nem volt pont a wc-ben, kicsit megkönnyebültem, hogy ami ezután jön, azt senki nem fogja hallani.
Hát nem volt szerencsém, mert mire levetkőztem, pont bejött valaki.
Hát mondom nagyon kínos, de ez van.
Elsőnek csak kicsiket engedtem, de iszonyatosan feszített a sok fűszer, és erős.
Aztán megadtam magam, és valami förtelmes hangok közepette átfestettem a wc-t.
Mire végeztem még a verejték is kivert, úgy néztem ki, mint aki a vízből jött ki.
A fene essen az emberbe, nem ment ki, hanem mikor kijöttem a wc-ből, még mindig a kezét törölgette, nyilván kíváncsi volt, ki az aki ilyen munkát csinál.
Hát összetalálkozott a tekintetünk, de kibírta vigyorgás nélkül.
Majd alapos kézmosás után vissza a vacsoraasztalhoz.
A Legrosszabb hogy ez még csak a jéghegy csúcsa :D
Van még bőven...
Sőt van olyan is mikor majdnem kipurcantam a hülye szarás miatt :D
Hahaha :D én is bocsánatot kérek, jót derültem azon a sztorin. :D
Volt egy időszak, amikor nekem is akadt pár ilyen kellemetlen élmény. Az egyik legrosszabb az volt, hogy egy több órás matekfelkészítőn ültem..és hát előtte megettem egy tábla Milkát..megtette a hatását. Fájt a hasam szörnyen..Mikor vége volt szaladtam a wcre, wc papír nem volt. Mondom jó, akkor szaladok haza, erre busz nem jött, szerencsére aztán valahogy hazakerültem.
Másik sztori meg az volt, hogy régen néptáncoltam és egyszer kimentünk külföldre táncolni. A táncosok családokhoz lettek elhelyezve, mi pont egy szegényebb családhoz kerültünk, ahol a wc az udvaron volt. Ugye a stressz közreműködött rendesen, így mentem ki wcre, az anyuka meg készségesen jött velem.. :D és hát míg én végeztem kissé hangosan a dolgom, ő közben a csukott ajtónál azért beszélgetett velem, mintha mi se történne, bár hozzátenném én annyira nem voltam túl jó beszélgetőpartner :D
Másik történetem.
Nagyapánál nyaraltam,sajnos ő nála kinti wc van.Szerintem tudja mindenki milyen az,a fa már kivan ülve.(jó kényelmes)
Délbe bemenni gyilkos mert forr a szar benne..
Hajnalba meg jó,mert természetes,hallom a madár csicsergést,hűvös van.Nagyon szuper olyankor.
Az eset kb. reggel 7 órakor történt meg.Mentem nagy wc-zni.A szomszéd is pont akkor ment(egybe van nyitva a kert,és a 2 wc egymás mellett van)
Ültünk ott,és amikor ő ráült a wc-re,hallom hogy reccsent egy hatalmasat...
Azonnal elkezdett megindulni a wc lefelé..
Én persze szaros seggel ugortam kifele onnan,miközben hősiesen kiabáltam az öregnek hogy ő is ugorjon le róla.
Végül mind2-en kimenekültünk,még időben..
A nyár sajnos azzal ment el hogy új kinti wc-t építettünk :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!