Mi volt az eddigi legdurvább hasmenéses sztorid?
Kicsit +18as a kérdés, ezért írtam ki ilyen kései időpontban.
Szóval elég kellemetlen helyzet, de sok embernek van ilyen sztorija, az oldal anonym így még kínos sem lesz.
Szóval várom kivel mi történt.
Hát nekem épp ma volt. Reggel mentem munkába általában otthon jön rám, de már szarakodott a belem éreztem este is ezt még megfejeltem azzal, hogy két körtét megettem reggelire. Odaértem a Szél Kálmán térre a metróval, de már feszítettek bent Fing-Ló kapitány és társai. Bementem a Mammut alatti CBA-ba valami reggelit venni. Kifelé a pénztárnál már éreztem ez No. 1 szituáció lesz. Kártyával fizettem, ilyenkor minden olyan hosszú tud lenni. Gondoltam a munkahelyem még kb 10 perc főleg így trotyogva. Hát itt a Mammut, van benne WC, ha már szükség nagy úr mégha nem is szívesen megy el az ember ilyen helyen. Fölmentem az 1-sőre mozgólépcsőn, de már a kezemben lévő blokk papírdarabjait szaggattam a fájdalomtól a vége kint volt szó szerint. Az eleje még keméyn tud lenni.. Rohanok a wc felirat felé és mikor odaértem hát zárva volt gondolom 10-től nyitnak a wc-k addig szarnak rá hova szarsz. De akkor mintha más dimenzióba léptem volna át hirtelen elkezdtem kigombolni a gatyám és a nadrágszíjat lazítottam és a cba-ban vásárolt péksüteményt besuttyantva a táskámba a nejlont készítettem az akcióhoz. Ekkor látom, hogy felettem egy szép kamera és mit adj Isten más is próbálkozott a pelenkázótól kezdve a hikomat wc-ig mindennel, de zárva. Ekkor az ijedtségtől, hogy benne leszek az esti híradóban, hogy egy ember premier plánban szart a mamut wc-je elé, összeszedtem magam és gondoltam itt a piacon is van WC. De nem volt nálam semmi pénz. Ekkor még kínok között lebegve látva a nyilvános WC feliratát és h. 150 forint már megálltam és a veríték kivert, hogy még fel kell lépcsőznöm az OTP-hez, hogy kivegyek egy ezrest. Csak h szarhassak végre. A piac biztonsági őre úgy nézett rám mert táskámat is magam előtt kellett fognom nem bírtam ha a hátamhoz ér, mintha robbantani akarnék, ha tudta volna...Természetesem ahogy lenni szokott a WC-s néni akkurátusan számolta 100-asokat ötveneseket visszajáróként, majdnem azt mondtam hagyja pi**, de végre bemehettem, de csak piszoárokat láttam és beljebb egy másik helyiségben volt 4 WC 1 rossz 2 foglalt egy szabad ekkor úgy repültem a táskámat ledobva az ajtót is nyitva hagyva. Innen nem ecsetelem, mindenki tudja milyen a megkönnyebbülés ezután...
Szóval tanulság legyen nálad apró vagy legalább zacskó:-) Ilyenkor vágyik vissza az ember a pelenkás korba vagy kutyának.
Egyszer régen túl sok mindent összeettem és ez nem tetszett a hasamnak. Folyton korgott és morgott, pont akkor, amikor vendégek voltak nálunk. Kimentem a Wc-re, ahol nagyon hangosan morgott a hasam. Gyakorlatilag végig a Wc-n ültem. Épp akkor rám nyitottak és meglátták, ahogy majd kifekszek a fájdalomtól. Akkor megfogadtam, hogy nem terhelem túl többé a hasam.
Mondjak ennél dúrvábbat? (bár a hasam nem ment)
Épp egy vacsorán voltam. Annyit ettem, hogy felpuffadt a hasam és nagyon fájt és morgott. Az étteremben mindenki látta a hatalmasra puffadt hasamat. Bár én csak egy 14 éves lány vagyok, de nagyon sokszor beégtem vagy emésztési problémák miatt vagy a menzeszem miatt.
Általánosban rámjött a nagy dolog. Tesi óra volt, gondoltam szépen kinegyek és elvégzem. Zárható volt a tesi teremnek az ajtaja, általában nyitva hagyták, bár akkor szerencsémre nem, és nem engedtek ki. Mondom biztosan kibírom és majd következö óráról kések. Na kiderült, hogy dupla, egybevont tesi óránk volt. Ekkor nem hogy a vér, de a kula is megállt a beleimben és olyan hasgörcsöm lett, hogy azt hittem ott pusztulok meg. Késöbb valaki jön és kinyitotta az ajtót. Én fogtam magamat és kirohantam. Minden szép és jó, csak wc papir nem volt. 10-15 percet gondolkoztam azon, hogy mit csináljak, akkor Isten küldte az osztálytársamat akit megkértem, hogy hozzon.
Másik pedig 1-2 éve. Szakközépiskolában mindig rám jött nap közepén a szapora, egyik évfolyam társamra is. Kb. 100x kuláztunk együtt aztán a végén kula pajtik lettünk. 😁
Velem nemis olyan régen történt a suliban!
Kétféle fagyit ettem és rá ittam trópusi gyümölcslevet meg egy doboz kakaót és arra még az ebédet is megettem. Az ebéd végén éreztem, hogy borzasztóan feszülök és be fogok fosni, ha nem talalok egy budit. Nem mehettünk le, pedig már úgy csikart a belem. Mire leértem, úgy görcsölt a hasam, hogy (szó szerint) kúsztam a mosdóig, majd mikor beértem egy hatalmas fingással minden kijött belőlem. Utána
ELŐZŐ VAGYOK!!!
Utána 2 órán át a WC-n ültem és úgy morogtam a beleim, hogy át lehetett hallani a tanterembe, az oszt. társaim megkérdezték: JÓL VAGY? NAGYON FURA HANGOK JÖTTEK A WC-BŐL!
Én azt válaszoltam: Persze, csak megtanultam, hogy "nem kell mindent összeenni!"
15/L
Romlott Gyros-t ettem és borzasztóan puffadt, feszült, görcsölt a hasam és még a nagyon erős foshatnék is rám jött. Megkérdtem a barátnőmet, hogy szaladjon le a gyógyszertárba és vegyen valamit gyomorrontásra, mert már megpusztulok.
Míg ő a gyógyszertárban volt, én a kínok kínját éltem át. Mire megjött a gyógyszer, teljesen kifeküdtem a fájdalomtól.
Azt hittem, hogy már nem lehet rosszabb, de az lett: véletlenül hashajtót vettem be és úgy csikart a végén a hasam, hogy majdnem szétrobbantam.
Borzasztó volt és a mai napig nem tudtam kiheverni a történteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!