Mi volt az eddigi legdurvább hasmenéses sztorid?
Kicsit +18as a kérdés, ezért írtam ki ilyen kései időpontban.
Szóval elég kellemetlen helyzet, de sok embernek van ilyen sztorija, az oldal anonym így még kínos sem lesz.
Szóval várom kivel mi történt.
Hát velem szerencsére csak annyi esett meg most nem rég, hogy itthon voltam betegen, ültem az ágyon, azt hittem puki jön, eleresztettem, utána éreztem hogy nem az lett belőle :D
Szép csíkot hagytam az ágyon, szaladtam letolt bugyival a wc-re, utána a tus alá, majd ágymosás következett.
anyukám úgy kinevetett, hogy majdnem ő is becsinált :D
22/l... igen a lányok is szoktak :D
Középiskolás lehettem, amikor az egyik barátom hegyi bulijáról sétáltam a buszmegálló felé, hogy elérjem a legelső buszomat vasárnap reggel. Kb. 1 óra és 15 perc lehetett az út, amíg leértem gyalog a buszmegállóba.
Amíg a hegyen bandukoltam, semmi gond nem volt. 40 perc múlva beértem a városba és rám jött a foshatnék. Mondom kibírom hazáig. De aztán egyre jobban kellett. De akkor is hiába kihalt a város, akkor sem fogok sehova odaszarni, a buszmegben van nyilvános wc addig kibírom. Nagy nehezen leértem. De nem volt nyitva a nyilvános budi. 10 perc múlva indult a buszom. Gondolkodtam, hogy felszálljak-e, mert ha a buszon fosom össze magam az még nagyobb ciki.
De felszálltam, és kibírtam a még 15 perces utat hazáig. Leszállás előtt már a könnyeim is folytak, annyira kellett, a víz is folyt rólam az erőlködésben hogy visszatartsam.
A falunkban, ahol megáll a busz, attól nem messze van egy bokros terület, azt terveztem, hogy oda bekamikázézom magam és kiadok magamból mindent. Megállt a busz, leugrok rohanok a bokros terület felé, de hogyhogy nem, 3 öreglánynak pont ott kellett beszélgetnie vasárnap hajnalban. Összeszorított farpofákkal hazagyalogoltam. Már kint kandikált a vége a szarnak. Hazaértem, letéptem magamról a gatyát és rá a wc-re. A mai napig nem tudom hogyan bírtam ki, és a mai napig nem kellett annyira wc-znem.
A másik, az pisis sztori, de gondoltam azt is leírom. Általános iskolás voltam egy kis faluban. Mindig korán szoktam menni, mert a szüleim is korábban indultak el munkába, én meg nem tudtam mit csinálni otthon. 7:15-re mindig beértem, persze 8kor kezdődött a tanítás.
Olyan fél órás út volt gyalog otthontól az iskoláig. És ahogy haladtam, egyre jobban kellett vizelnem. Mondom, kibírom az iskoláig. Ki is bírtam. Gyorsan be az osztályba lepakoltam a cuccaimat, és irány a wc. Ahogy beértem a wc-be, elengedte magát a csap, és bepisiltam. Mondom úristen most mit csináljak, haza nem mehetek hugyos nadrággal a falun keresztül, mert úgyis találkoztam volna a diáktársaimmal is és akkor nekem végem. A fűtési szezon vége felé volt, ráhajtottam maxra a konvektort és megszárítkoztam. Mire többen lettünk, szerencsére sikerült eltüntetnem a nyomokat és megszáradtam :)
én is azt nézem, hogy van aki leírta mi történt vele, és le van pontozva.
biztos valami olyan ember, aki azt hiszi ilyen nincs, vagy még vele nem fordult elő.
2.ban, napköziben, a nagy ugrálás közepette rámjött a cifra. Kisprinteltem az ajtón, elfutottam a termünktől kicsit messzebb lévő WC-ig, hogy senki se tudja, hova szaladok. Berontottam a WC-be, hál'Istennek üres volt. Bementem a WC fülkébe, kapkodtam fejem, de nem volt WC papír. A nagy pánikban nem hogy leültem volna, inkább kiszaladtam a WC "előterébe", és letekertem egy rakat papírt, és ekkor történt, hogy durván összeszartam magam. Mintha mi sem történt volna elvégeztem a dolgom a WC-n, majd letisztogattam mindent, amit tudtam a WC papírral. Sunnyogva visszamentem az osztályba, üldögéltem az ablakban, amíg haza nem jöttek értem.
A következő ilyen eset 5.-ben volt. Először ittam egy buli alkalmával alkoholt. Benyomtam 1 feles Fütyülőst. Annyira kész voltam a "töménytelen mennyiségű" alkoholtól, hogy összeszartam magam. Takarítás, WC-n szenvedés, majd egy kínos hazametrózás követte a tragédiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!