Hogyan legyek erősebb?
Először is egyél többet azt javaslom :) De elkezdhetsz akár gyúrni egykezes 3-4 kilós súlyzókkal.
A te korodban kezdtem el gyúrni egykezes súlyzókkal és rövid időn belül csomót erősödtem(csak nekem nem az volt a problémám hogy túl vékonyvagyok hanem enyhe túlsúlyom volt :) 18/f
Előző vagyok! Az alacsonyságodról annyit hogy még rengeteget nőhetsz de ehhez hozzásegít ha eszel rendesen és nem stresszelsz.
De az evés mellett kell edzeni egy kicsit hisz a zsírt izommá kell alakítani(a te korodban nem kell olyan bődületesen nagy mennyiségű edzésre gondolni pl kezdetnek emelj 20-at egy 3 kilós súlyzóval és ezt ismételd el napi háromszor. Ha úgy érzed van eredménye növeld a mennyiséget)
Az önbizalmadon pedig javítani fog ha tapasztalod a testi erőd fejlődését de ez rajtad múlik hogy mennyire fogadod el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!