Hogy legyek erősebb személyiség?
Figyelt kérdés
Elég félénk vagyok, idegen emberek társaságában meg se merek szólalni. És szeretnék olyan ember lenni, akit tisztelnek és ha valaki beszólna, meg tudjam védeni magam, ehelyett bárki nyugodtan cseszegethet, mert amikor egy rossz szót is mondanak nekem, teljesen lefagyok és csak órák múlva jut eszembe, mit mondhattam volna, ráadásul még egy olyan beszóláson is hetekig emésztem magam, ha mondjuk valaki azt mondja, nem áll jól az a póló, ami rajtam van...Hogy legyek magabiztosabb és bátrabb?2014. aug. 8. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!