Mit gondoltok az ilyen jellemről?
Rólam van szó. Érdekelne mit gondolnak rólam az emberek ezek az adatok alapján. Megköszönném, ha leírnátok a korotok/nemetek.
17 éves fiú vagyok. Végzős szakközépiskolás vagyok, informatikát tanulok. Tanyán élek szüleimmel és egy testvéremmel(3 van). Nincsenek barátaim, rosszul érzem magam emberek közt, főleg olyan társaságban, ahonnan már kaptam rosszat pl. osztály. Kedvesnek, megértőnek és nyitottnak tartom magam, egy átlagos társaságban értelmesnek. Ennek ellenére még is egyedül vagyok, és emiatt rosszul érzem magam. Programozással és hobbi elektronikával foglalkozom, főleg időtöltés céljából, ha lenne egy társam szívesen kimozdulnék. Szeretem a természetet, szoktam sétálni sokat. Kövér vagyok, külsőre az arcom sem helyes, illetve fura/picit nagy ruhákban járok( az okát nem szeretném leírni). Nem vagyok túl jó tanuló( átlagost elérem, ami érdekel azt nagy lelkesedéssel tanulom). Csak egy lányt tudnék elképzelni barátként( barátnőt jelenleg nem szeretnék). Szeretek filmeket, sorozatokat, animéket nézni. Játszani, olvasni, és mindent, ami elvisz egy másik világba egy időre. :)
Ha érdekel valami rólam, kérdezzetek bátran, szívesen kiegészítem, ezek jutottak eszembe magamról, elég szétszórt.
Kérlek őszintén írjatok rólam véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!