Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az ilyen jellemről?

Mit gondoltok az ilyen jellemről?

Figyelt kérdés

Rólam van szó. Érdekelne mit gondolnak rólam az emberek ezek az adatok alapján. Megköszönném, ha leírnátok a korotok/nemetek.

17 éves fiú vagyok. Végzős szakközépiskolás vagyok, informatikát tanulok. Tanyán élek szüleimmel és egy testvéremmel(3 van). Nincsenek barátaim, rosszul érzem magam emberek közt, főleg olyan társaságban, ahonnan már kaptam rosszat pl. osztály. Kedvesnek, megértőnek és nyitottnak tartom magam, egy átlagos társaságban értelmesnek. Ennek ellenére még is egyedül vagyok, és emiatt rosszul érzem magam. Programozással és hobbi elektronikával foglalkozom, főleg időtöltés céljából, ha lenne egy társam szívesen kimozdulnék. Szeretem a természetet, szoktam sétálni sokat. Kövér vagyok, külsőre az arcom sem helyes, illetve fura/picit nagy ruhákban járok( az okát nem szeretném leírni). Nem vagyok túl jó tanuló( átlagost elérem, ami érdekel azt nagy lelkesedéssel tanulom). Csak egy lányt tudnék elképzelni barátként( barátnőt jelenleg nem szeretnék). Szeretek filmeket, sorozatokat, animéket nézni. Játszani, olvasni, és mindent, ami elvisz egy másik világba egy időre. :)

Ha érdekel valami rólam, kérdezzetek bátran, szívesen kiegészítem, ezek jutottak eszembe magamról, elég szétszórt.

Kérlek őszintén írjatok rólam véleményt.

2014. júl. 12. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azért szeretsz elmenni "egy másik világba" mert ebben annyira nem érzed jól magad, ez lehet gátlások miatt a súlyproblémád okán, vagy antiszoc típus vagy. Én azt gondolom ezekről az emberekről hogy menekülnek és boldogtalanok. Kezdj el sportlni, diétázni és meglátod jön az a barátnő és te is akarni fogod, sőt, te fogod akarni! Illetve a barátkozás is könnyebben fog menni, szerintem. Én ezt gondolom, és ezt tudom neked tanácsolni. Sok sikert 27/L
2014. júl. 12. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem átlagos vagy ezek alapján.
2014. júl. 12. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:
teljesen átlagos ember.
2014. júl. 12. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
A fogalmazásod alapján értelmes vagy.Én is elmegyek másik világokba....... Az a kérdésem, mi az amit te magad megtennél hogy az életed változzon?....Mert valamit valamiért erröl szól az élet.
2014. júl. 12. 19:34
 5/5 anonim ***** válasza:
kb. olyan szar vagy mint én. Még az informatika is stimmel, bár nem tudom, hogy mi járt akkor az eszembe mikor ilyenre vetemedtem, de már késő...
2014. júl. 12. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!