Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit gondoltok magatokban,...

Ti mit gondoltok magatokban, ha ilyet láttok? (gyerekek)

Figyelt kérdés

Az imént a házunk előtt (faluban lakom) sétált el egy 8-10, és egy 6 éves kisfiú. A nagyobbik szájában pedig égő cigarettacsikk volt.

Tegnap lent voltam edzőteremben és egy 7-8 év körüli kissrác odament a tárogató géphez, beállította magának az ülést (teljesen felnyomta a plafonig, mert máshogy fel sem érné szegény a markolatokat) és nagy erőlködve emelgette a súlyokat mellettem. Azt hittem, ott fog sérvet kapni helyben, majdnem oda is mentem hozzá, hogy hagyja abba, mert rossz nézni amit művel.

Ti mit gondoltok? Igazából a fenti eset miatt írtam ki a kérdést, de eszembe jutott ez a konditermes eset is.

Miért csinálnak mindent ilyen fiatalon a mai gyerekek? Én is kipróbáltam a cigit, 14-15 évesen, nem arról van szó, na de alig 10 évesen? Minek? Mi problémája lehet az életben? Korán kell lefeküdnie, nem engedik mesét nézni vagy mi?

Azt meg ne írjátok válasznak légyszíves, hogy "inkább cigizzen, mint szexeljen!" mert egyiket sem kéne, ez nem vagy-vagy dolog!

Ráadásul már az sem ritka hogy 12 évesen fűvel-fával....

Mi a ti véleményetek? Engem nagyon elszomorít a dolog, ez az előbbi látvány kicsit felkavart. Szomszéd aranyos duci kisfiú, a szájában meg ott a -talán anyjától lopott- cigaretta.

2014. júl. 5. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Őket, akiket láttál, problémás gyerekek. Problémájuk lehet a szüleikkel, barátaikkal. Nagyon sok 10-12 éves még a normális gyermekéletét élni, ők pedig kirivó esetek.

Lehet, hogy azt a 7-8 év körüli kissrácot megverték nagyobbak, azért csinálja.

Plusz, itt van még a média is, azt látják, hogy a nők kigyurt pasikra buknak, hogy az erő (vagy az erőszak) nyitja a kapukat...

Plusz a cigi. Régen is divat volt, régen is kipróbálták kisgyerekek. Valószinüleg problémás családból származnak. De lehet, hogy csak vonzza őket az új, és, hogy úgy viselkedjenek, mint a felnőttek, mivel a gyerekek néha úgy érzik, hogy a felnőttek lenézik, kinevetik őket, és ők azok, akik mindent megtehetnek. Ezzel ellentétben ők nem, mert ők még gyerekek.

2014. júl. 5. 16:25
 2/2 Horus magnus est ***** válasza:
Nem tudom
2014. júl. 6. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!