Mostanában miért mondja mindenki magát utcagyerekneknek?
Mert már mindenki utca gyereknek mondja magát mert hetente kimegy 1-szer az utcára fél órára akkor ő már utca gyerek!Én TÉNYLEG utca gyerek vagyok!És nem érdekel ha valaki azt gondolja hogy én most csak ezt mondom mert az milyen menő már!Az igazi utca gyerekek tudják,hogy milyen amikor este 10-11-kor még kint van és ül a haverokkal az árokszélén vagy a fán stb. és nem érdekli hogy 5fok van vagy 30!De persze ez a 22-23óra ez persze 14alatt van!
13/L
Azért mert az menő.
De ez mindenhol megjelenik. Rock zenénél. Az már rockernek mondja magát, aki 2-3 számot ismer.
Vagy animefan. Az már otaku-nak (az anime fanok így nevezik magukat, ha már egy hosszabb ideje benne vannak a témába és már elég sok animét láttak) mondja magát, aki látott 1 animét.
Vagy bármilyen más sorozattal, zenével. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni. Max. nevetés a haverokkal, hogy persze. :)
13/L
:D:DDDDDDDDDDDDDDDDD De aranyos vagy.
Zavar, hogy mindenki utcagyereknek nevezi magát, de közben te is ugyanezt írod :D:D:D Iiistenem de szerettem én is 13 évesen a fán ülni. Király tavaszi délutánok voltak, köszi kérdező ezt a kis nosztalgiát!
Van hol laknod? Van hová hazamenned? Etetnek, ruháztatnak? Voltál már éhes? Éhes. ÉHES. De úgy igazán. I G A Z Á N. Mert már 5 napja egy falatot sem ettél. Koldultál már apróért? Rettegtél már az éjszaka, hogy részeg, betépett, bedrogozott fiatalok ne találjanak meg, és pusztán a hecc kedvéért megverjenek? Voltál már intézetben, ahol gondodat viselik? Szöktél már el onnan, mert hülye vagy és inkább az utcán élsz?
Ezek szerintem egyike sem igaz rád, így nem vagy utcagyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!