Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mostanában miért mondja...

Mostanában miért mondja mindenki magát utcagyerekneknek?

Figyelt kérdés

Mert már mindenki utca gyereknek mondja magát mert hetente kimegy 1-szer az utcára fél órára akkor ő már utca gyerek!Én TÉNYLEG utca gyerek vagyok!És nem érdekel ha valaki azt gondolja hogy én most csak ezt mondom mert az milyen menő már!Az igazi utca gyerekek tudják,hogy milyen amikor este 10-11-kor még kint van és ül a haverokkal az árokszélén vagy a fán stb. és nem érdekli hogy 5fok van vagy 30!De persze ez a 22-23óra ez persze 14alatt van!

13/L

2014. márc. 29. 09:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Azért mert az menő.

De ez mindenhol megjelenik. Rock zenénél. Az már rockernek mondja magát, aki 2-3 számot ismer.

Vagy animefan. Az már otaku-nak (az anime fanok így nevezik magukat, ha már egy hosszabb ideje benne vannak a témába és már elég sok animét láttak) mondja magát, aki látott 1 animét.

Vagy bármilyen más sorozattal, zenével. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni. Max. nevetés a haverokkal, hogy persze. :)

13/L

2014. márc. 29. 09:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Tudom!Mert nekem is van ismerősöm aki facebookon rockernek mondja magát,suliban emósnak,de rap zenéket hallgat
2014. márc. 29. 09:54
 3/12 anonim ***** válasza:
attól mert ültök a fán meg a mittomén hol a haverokkal,még nem lesztek utcagyerekek,az az igazi utcagyerek,akinek nincs hova mennie és ezért dekkol kint,nem szórakozásból:D
2014. márc. 29. 13:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem szórakozásból de tudnád ha látnád hogy ki hogy él és hogy ki miért van kint!De nem érdekel hogy mit mondasz!
2014. márc. 29. 13:48
 5/12 A kérdező kommentje:
De ha már kint vagyunk akkor már nem kezdjük el mondani a bajainkat hanem inkább hülyülünk mert már rájöttünk hogy attól semmi nem lesz jobb hogyha panaszkodunk egymásnak nem oldódnak meg a problémák és tudom,hogy most jön az hogy egy 13 éves lánynak mi baja lehet de igen is van és nem az hogy nem kapta meg a 10000 forintos ruhát hanem az hogy az anyja ott hagyta és azóta le se szarja!
2014. márc. 29. 13:54
 6/12 anonim ***** válasza:

:D:DDDDDDDDDDDDDDDDD De aranyos vagy.

Zavar, hogy mindenki utcagyereknek nevezi magát, de közben te is ugyanezt írod :D:D:D Iiistenem de szerettem én is 13 évesen a fán ülni. Király tavaszi délutánok voltak, köszi kérdező ezt a kis nosztalgiát!

2014. márc. 29. 15:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Az a kib*szott fa csak egy példa volt
2014. márc. 29. 19:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Van hol laknod? Van hová hazamenned? Etetnek, ruháztatnak? Voltál már éhes? Éhes. ÉHES. De úgy igazán. I G A Z Á N. Mert már 5 napja egy falatot sem ettél. Koldultál már apróért? Rettegtél már az éjszaka, hogy részeg, betépett, bedrogozott fiatalok ne találjanak meg, és pusztán a hecc kedvéért megverjenek? Voltál már intézetben, ahol gondodat viselik? Szöktél már el onnan, mert hülye vagy és inkább az utcán élsz?

Ezek szerintem egyike sem igaz rád, így nem vagy utcagyerek.

2014. ápr. 1. 21:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen,képzeld csak mondjuk én 3napig nem ettem és van hova mennem csak nem mind1 milyen körülmények közé,mert sose tudom apám mikor akasztja fel magát a depresszió miatt anyám mikor lesz hajléktalan(igaz hogy nem vele lakok)és mikor eszek legközelebb és van amikor jól megy akkor van internet kábel TV következő hónapba meg már lehet,hogy kaja se lesz aztán meg még"én csak úgy kint vagyok szórakozásbol"
2014. ápr. 1. 22:17
 10/12 anonim ***** válasza:
utcagyerek az aki az utcán csövezik és a túlálásáárt küzd, nem az aki védett otthona van és avval akar menőnek tünni, hogy sokáig kint van, mert a szülei nem figyelnek rá eléggé
2014. ápr. 2. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!