Mostanában miért mondja mindenki magát utcagyerekneknek?
Figyelt kérdés
Mert már mindenki utca gyereknek mondja magát mert hetente kimegy 1-szer az utcára fél órára akkor ő már utca gyerek!Én TÉNYLEG utca gyerek vagyok!És nem érdekel ha valaki azt gondolja hogy én most csak ezt mondom mert az milyen menő már!Az igazi utca gyerekek tudják,hogy milyen amikor este 10-11-kor még kint van és ül a haverokkal az árokszélén vagy a fán stb. és nem érdekli hogy 5fok van vagy 30!De persze ez a 22-23óra ez persze 14alatt van!
13/L
2014. márc. 29. 09:33
11/12 anonim válasza:
én nálad durvább helyzetben nőttem fel, volt, hogy csöveznem kellett, de nem tartottam soha magam utcagyereknek. ez nem menőség, az se menő, hogy ilyenek a szüleid, az a menő, hogy nem törtél össze ezektől és az tényleg idegesítő tud lenni, amikor mások nem fogják ezt fel
12/12 anonim válasza:
sajnáltasd még magad 13évesen,szart sem tudsz az életről,nekem ilyen idős koromban halt meg Apám,és nem fákra másztam miatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!