Mi a véleményetek rólam?
Pár lány azt mondja a suliban hogy tök uncsi vagyok.
Szeretek táncolni,énekelni,zenét írni ,szóval imádom a zenét.
Szeretek focizni és kézilabdázni és futni.
Imádok olvasni és szeretem a törit.
Nagyon szeretek festeni rajzolni és varrni .
Nagyon szeretem a divatot ,néha nyáron saját szoknyát szoktam magamnak csinálni.Szeretek vásárolni .
Ja és nagyon szeretek hímezni . :)
Szerintetek unalmas vagyok?
Mi a véleményetek?
Dehogy! Én nagyon érdekesnek talállak, sőt egyedinek. Szerintem ne foglalkozz velük, csináld amit szeretsz!
Fáj nekik, hogy nem lehetnek olyanok, mint te. :) Biztos csak irigykednek rád, egyetértek az előttem lévő válaszolókkal
Csinálj nekik is valamit vagy mondogass hasznos tanácsokat.
pl: a glicerines oldattól gyorsabban nő a köröm és a haj.
Kifelé kell élned.
akár egy világraszóló regényt is írhatnál, akkor sem leszel feltétlenül érdekes társaság. egy személyt nem attól lesz unalmas, hogy nem csinál semmi érdekfeszítőt. gondolj bele, attól, hogy pl. zenéket írsz, jó társaság leszel? szerintem egyáltalán nem. lehet, hogy az az oka, hogy unalmasnak vélnek téged, hogy számukra unalmas dolgokról beszélsz. ha szeretnél kicsit közéjük tartozni, akkor figyeld meg, hogy ők milyen témákat szeretnek, és próbálj hozzáfűzni valami mondanivalót, véleményt.
viszont szerintem senki sem unalmas, mindenkiben van valami érdekes. majd te is megtalálod azt vagy azokat a személyeket, aki(k) számára érdekes vagy :)
amúgy hány éves vagy? (ha tippelni kéne, én olyan 12-14-nek gondolnálak az elmondottak a alpján)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!