Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az mit jelent ha valaki azt...

Az mit jelent ha valaki azt mondja rólam hogy nagyon el vagyok varázsolva?

Figyelt kérdés
És ezen hogyan változtassak?

2014. ápr. 2. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudni. Milyen voltál egy bizonyos pontig és milyen vagy most...?!
2014. ápr. 2. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Ram akkor szoktak mondani, amikor a kiszemeltemrol kezdek el abrandozni, es nem hallom amit a tobbiek mondanak:D
2014. ápr. 2. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt akkor szokás mondani, ha valaki el van gondolkodva, vagy nagyon szétszórt, és látszik, hogy tök máshol jár az esze, mint ahol van és amit csinál.
2014. ápr. 2. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát eddig háromból három különböző válasz érkezett.

Itt a negyedik:

Aki el van varázsolva, az nem a valóságban él. (Pl. cinikusan szokták ezt azokra mondani, akik hisznek az ezotériában, lúgosító vízben, satöbbi :D). Rám a fantasy rajongásomért illetve az öltözködésemért szokták mondani.

2014. ápr. 2. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:

rám is ezt mondják itthon, de mondjuk én mindenfelé pénzt találok itthon, mert nem emlékszem hová teszem el, és 22 éves vagyok.... háááááááát igen! Kavinton kéne!

múltkor egy tízezrest találtam az egyik dobozomban, de hogy mióta lapult ott balladai homály

2014. ápr. 2. 22:04
 6/6 anonim válasza:
Full mâst gondól, mint amiről szóvan
2014. ápr. 2. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!