Egy ismerösöm 17 éves és nem serdül mit gondoltok erröl?
Valószínűleg a kérdező nem tudja, mit jelent a serdülni ige, csak hallotta az ismerősének valamelyik hozzátartozójától, és most kiírta ide, hogy mit gondolunk erről, pedig még a problémát magát sem tudja meghatározni. Éljen!
Vagy akkor cáfold meg, és írd le értelmesen (!), a magyar helyesírási szabályoknak megfelelően, tehát:
-tagold a mondanivalód vesszőkkel, a megfelelő helyeken használva őket (mondjuk ezt már nagyon luxus lenne elvárni)
-ne ejts alapvető helyesírási hibákat
-gondold át többször, hogy mit akarsz írni
-"valami a hormonjaival van baj". Ennek nincs értelme. Persze azért értem mit akarsz kifejezni, de értelmes ember ilyet nem ír.
Ha nem tudod mit jelent a serdülés, akkor ne szégyelld bevallani, de azután informálódj, és tudd leírni, hogy mik a "tünetei" az ismerősödnek.
Használhatnál te is, például vesszőket, pontokat. :)
5-ös, feleslegesen írtad le ilyen szépen és választékosan, a kérdező úgy sem fogja felfogni hogy mit is szeretnél neki mondani. :D Hidd el, tapasztalat, akik így fogalmaznak (vagyis idehánynak valamit kérdés címszó alatt), szerintem képtelenek értelmezni a "normális" emberek fogalmazásmódját, legalábbis én ezt vettem észre hasonló kérdéseknél.
Valahogy így.
" Miben nyílvánul meg szerinted, hogy nem
serdül?"
Erre vártam egy választ, mindegy, hogy micsodát a kérdező véleményére gondoltam. Pl.: magas a hangja, éjszaka kisgyerekek vérét issza, az anyja az isten számára, csillámpónikkal játszik stb....
Erre mit kapok:
" valami a hormonjaival van baj"
Innentől kezdve a #6 mindent leírt.
Kérdező, majd ha tudsz normálisan válaszolni a kérdésre (még a helyesírásod se fontos, csak olvasható legyen), akkor tudunk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!