Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért teszi ezt, ha egyszer...

Miért teszi ezt, ha egyszer már visszautasitott?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nekem már nagyon rég óta tetszik (17 vagyok) de 2 éve már egyszer visszautasitott azonban nekem még mindig ugyanannyira bejön és zavarba jövök ha találkozom vele az utcán, suliban, buliban stb. Két hete volt egy osztálytársam szülinapja ahol ő is ott volt és elég sokszor találkozott a tekintetünk, volt, hogy ő nézett engem és mikor én is rá néztem elkapta a fejét. Akkor most csak tetszem neki és megbánta, hogy visszautasitott vagy mit gondolhat?
2015. febr. 4. 22:48
 1/5 anonim válasza:
68%

Szerintem az a baj, hogy teljesen átlagos szitukba belemagyarázol olyat, aminek nincs valóságalapja.

Most azért, mert rád nézett, miért kell rögtön elkezdeni fantáziálni? Lehet, valami feltűnő volt rajtad, és azt nézte. Lehet, nem is téged nézett, hanem a hátad mögött valakit, és mikor látta, hogy te ránézel, elkapta a fejét, mert nem akarta, hogy azt gondolja, őt nézed.

De mint látod, csak találgatni lehet...

Ha érdekel, hogy mi a helyzet valójában, kérdezd meg tőle, hogy az igazság.

2015. febr. 4. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:

1-es fogadunk egy lány, akit sokan zaklatnak....

Valószínű tanulmányozott, mert nem figyelt még meg jobban, a lányok, nők rendszerint akkor bámulnak valakit, amikor a másik nem tud erről.

Hozd ki magadból a legjobbat, és ne légy nagyon rámenős.

2015. febr. 5. 04:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Elég sokszor nézett és még az egyik mellettem ülő barátomnak is feltűnt mert rákérdezett, hogy ki az a másik asztalnál ülő lány mert folyton néz téged
2015. febr. 6. 17:36
 4/5 anonim válasza:

@04:47

Egy 26 éves férfi vagyok, és tapasztalatból írtam azt, amit írtam. Túl vagyok már egy pár randin ez alapján egészen biztosan merem állítani, hogy azért, mert egy lány néha odanéz, még SEMMIT sem jelent! Ugyanúgy benne van a pakliban, hogy tetszik neki a pasi, mint az, hogy nem, és egészen más okból nézett oda.

Még kezdő koromban volt úgy, hogy ennél látszólag jóval nagyobb egyértelműbb jeleket kaptam egy csajtól, és mikor rákérdeztem, kiderült, hogy nem akar tőlem semmi komolyat. Szóval nem kell fantáziálgatni, és belemagyarázni olyat bizonyos dolgokba, ami nem feltétlenül tükrözi a valóságot.

Férfinak kell lenni, és oda kell menni a csajhoz beszélgetni. Akkor majd kiderül minden.

2015. febr. 6. 17:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem oda irni, hogy mindenkinek azt mondja, hogy az iránta érzett érzelmeim egy félreértés volt ami elég rosszul esett
2015. febr. 8. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!