Miért teszi ezt, ha egyszer már visszautasitott?
Szerintem az a baj, hogy teljesen átlagos szitukba belemagyarázol olyat, aminek nincs valóságalapja.
Most azért, mert rád nézett, miért kell rögtön elkezdeni fantáziálni? Lehet, valami feltűnő volt rajtad, és azt nézte. Lehet, nem is téged nézett, hanem a hátad mögött valakit, és mikor látta, hogy te ránézel, elkapta a fejét, mert nem akarta, hogy azt gondolja, őt nézed.
De mint látod, csak találgatni lehet...
Ha érdekel, hogy mi a helyzet valójában, kérdezd meg tőle, hogy az igazság.
1-es fogadunk egy lány, akit sokan zaklatnak....
Valószínű tanulmányozott, mert nem figyelt még meg jobban, a lányok, nők rendszerint akkor bámulnak valakit, amikor a másik nem tud erről.
Hozd ki magadból a legjobbat, és ne légy nagyon rámenős.
@04:47
Egy 26 éves férfi vagyok, és tapasztalatból írtam azt, amit írtam. Túl vagyok már egy pár randin ez alapján egészen biztosan merem állítani, hogy azért, mert egy lány néha odanéz, még SEMMIT sem jelent! Ugyanúgy benne van a pakliban, hogy tetszik neki a pasi, mint az, hogy nem, és egészen más okból nézett oda.
Még kezdő koromban volt úgy, hogy ennél látszólag jóval nagyobb egyértelműbb jeleket kaptam egy csajtól, és mikor rákérdeztem, kiderült, hogy nem akar tőlem semmi komolyat. Szóval nem kell fantáziálgatni, és belemagyarázni olyat bizonyos dolgokba, ami nem feltétlenül tükrözi a valóságot.
Férfinak kell lenni, és oda kell menni a csajhoz beszélgetni. Akkor majd kiderül minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!