Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha egyszer már visszautasított egy lány, aki egyébként kedvel, akkor abból még lehet valami?
Figyelt kérdés
Állítása szerint nem lesz belőle semmi (nem nekem mondta, hallottam). Most barátok vagyunk. létezik olyan, h bánni fogja a visszautasítást? f152014. jan. 11. 21:52
1/5 anonim válasza:
nem lehetetlen de inkább ne ámitsd magad és keress másik lányt :)
2/5 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is. Nem tudok tanácsot adni, csak azt mondhatom amit én csinálok: megpróbálom elérni, hogy változzanak az érzései. Ha tényleg kedvel, akkor jó eséllyel összejöhettek még később. Remélem nálam is így lesz ;)
3/5 anonim válasza:
sztem meg harcolj erte! mardjatok baratok de csak cselekedj megerzeseidnek megfeleloen. a lanynak imponal h egy fiu nem mond le rola. viszont aze ne loholj a sarkaban folyton mer megutaltatod magad vele
4/5 anonim válasza:
lehet, hogy bánni fogja, de te addigra már mást fogsz keresni magadnak
keress mást magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!