Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tudnátok segíteni?

Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Egyszerûen nincs semmi önbecsülésem és nem tudom mit kellene tennem. Ha a barátom megnéz másokat,nagyon rosszul érzem magam miatta,mert olyan érzésem van,mintha nem lennék elég csinos vagy ilyesmi,pedig azt mondta nincs igazam. Nem tudom hogyan lehetne megszûntetni ezt az érzést.

(kérlek tiszteljetek meg azzal,hogy komoly,normális választ adtok) 20/L

2015. febr. 2. 21:58
 1/4 Deliverance ***** válasza:

Kezdj el sportolni, vagy keress magadnak egy hobbit, egy olyan elfoglaltságot, ami érdekel. Ezekkel eredményeket érhetsz el, amikre büszke lehetsz. Sikeresnek fogod érezni magad, így javul az önbecsülésed.

Változtass a külsődön! Egy új hajszín, pár csinos ruha, és máris szebbnek érzed magad.

Persze mindezt a saját érdekedben tedd. Mert először neked kell megszeretned magad, hogy mások is szerethessenek.

A barátod is csak rád fog figyelni, ha látja, milyen jól érzed magad a bőrödben. :)

2015. febr. 2. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát én anno nap mint nap elmondtam a barátnőmnek, hogy Ő a legszebb a világon. Eleinte szkeptikus volt ezzel kapcsolatban, végül aztán elhitte, hogy Ő a legszebb és tényleg Ő a legszebb. Szóval szerintem egy nő önbecsülését a férfi is tudja formálni. Ja és én is megbámultam más csajokat, ez olyan tipikus férfi tulajdonság. Ez addig így lesz szerintem amíg világ a világ. :)
2015. febr. 2. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Vegyél be egy szén tablettát és köpjél 3at a hátadmögé ,persze amikor mögötted van a pacákod.
2015. febr. 2. 22:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az elsô 2 válasz,rendesek vagytok!
2015. febr. 2. 22:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!