Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az embereknek mért tetszenek...

Az embereknek mért tetszenek jobban az ilyen régi trilógiák (például Vissza a jövőbe) mint az Alkonyat?

Figyelt kérdés
Jó az Alkonyat nem egészen trilógia, de ilyen filmsorozat. Mért rosszabb ez, mint a Star Wars vagy a Vissza a jövőbe? Azok se szólnak semmivel sem többről csak van egy főszereplő, aki kalandokba keveredik és annyi.

2015. febr. 1. 18:23
1 2
 11/15 anonim válasza:
Az alkonyatban Tinik annak szexii csajok es pasik és felső test :-* es szerelem + sz*x
2015. ápr. 13. 01:17
 12/15 A kérdező kommentje:

"Egyszerű a válasz: a Vissza a jövőbe és a Star Wars filmek jók. Az alkonyat filmek rosszak."

Örülnék, ha a miért jó kérdésre nem az lenne a válasz, hogy mert jó.

2015. ápr. 13. 10:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Akkor vélemények:

Star Wars

Örök klasszikus filmtrilógia. Kalandos, vicces és futurisztikus. Van benne minden. Aki nem szereti, az is elismeri, hogy óriási amit George Lucas-ék műveltek.

Rengeteg féle karakter van benne, épp ezért bárkivel lehet azonusulni. A történet rémegyszerű, és sok mondanivalója van.

Imádom!

Vissza a jövőbe

Talán kevésbé híres, de annál szórakoztatóbb trilógia. A történet itt is egyszerű: időutazás. Ez a dolog hihetetlen, és mindig ámulatba ejti az embereket. Nagyon vicces részek is vannak ( hála Marty-nak ), de komoly elméletek is.

Szuper!

Alkonyat

Sose szerettem. A probléma ( szerintem ) a szereplőkkel van. Akkor írom is:

Bella: Olyan cselekvés képtelen, hogy az rémes! Nincs önálló gondolata, csak sodrodik.

Edward: Csillogó vámpír?! Ez a legrosszabb. Hozzátéve Edward se tesz sokat, csak öngyilkos lenne a Volturi-nál.

Jacob: Biztos, hogy ő és a többi vérfarkas meleg. Egyszerűen látszik.

Javaslom neked a Vámpíros film című remekművet.

Utálom!

A kérdéshez visszatérve: Mert sokkal jobb a történetük, több a mondanivalójuk.

L,14

2015. júl. 20. 12:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Még hozzáteszem:

A Star Wars, a Gyűrűk Ura, a Vissza a jövőbe stb. bármikor kenderbe veri az olyan filmeket, mint az Alkonyat, Csillagainkban a hiba stb.

L,14

2015. júl. 20. 12:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyrészt kenterbe veri, nem kenderbe, másrészt "Jacob: Biztos, hogy ő és a többi vérfarkas meleg. Egyszerűen látszik. " ezt hallottam már, de még ha így is van, mi bajod vele? Amúgy a Csillagainkban a hibával mi a baj? (Azt nem láttam.)
2015. júl. 20. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!