Az embereknek mért tetszenek jobban az ilyen régi trilógiák (például Vissza a jövőbe) mint az Alkonyat?
Mert összehasonlíthatatlan. A Vissza a jövőbé-t nem is lenne szabad egy mondatban említeni a pirkadattal...
A s**r warsra meg senki se mondta hogy jó.
De ez az alkonyat egy rémesen elcseszett nyálas alkotás ami a vámpir mitológiát a földbe döngöli...vagyis hát elegyíti a kor követelményeivel...azaz b*z*s liberális eszmékkel fertőzi
1. A Vissza a jövőbe egy jó történetű, vicces és izgalmas filmtrilógia.
2. A Star Wars egy korszakalkotó, izgalmas, sci-fi/űropera amit több millió ember imád. Különleges történettel, hatalmas méretű univerzummal és zseniális, szerethető, különleges karakterekkel. (és ez mind elmondható a Vissza a jövőbe trilógiára is)
Az Alkonyat pedig egy nyálas, felszínes, unalmas, f*s karakterekkel, unalmas/sz*r "történettel", ráadásul semmi újat nem mutat. Nem is szabadna egy mondatkörnyezetbe szerepelnie olyan zseniális filmekkel, mint a Vissza a Jövőbe vagy a Star Wars.
Az Alkonyat sorozat szereplői még sehol nem voltak, amikor a két fenti legenda már javában dübörgött és bizony a 70-80-as években eléggé kiemelkedő műveknek számítottak.
A BTTF humorával, történetével hódított, míg a SW részletgazdag világot jelenített meg teljesen újszerű technikákkal(fénykard).
A sok más jellegzetes dologról meg ne is beszéljünk, nem értem, hogy lehet leszarozni.
Ezzel szemben az Alkonyat egy elnyújtott, történet nélküli akármi, semmilyen téren nem nyújt kiemelkedőt, sőt elég ZS kategóriás, bevallottan álmodozó tinilányoknak készült, akiknek mindegy, csak jóképű legyen a főszereplő.
Hé, azért nem mondanám réginek, pedig meg sem születtem, mikor kijöttek.
Olvasgass utána, hogy pl. Robert Pattinson saját maga hogy lehúzza az Alkonyatos filmeket.
Elsőnek nincs igaza, mert a legtöbb film liberális eszméket közvetít, így pl. a Star Wars is.
A másik meg az, ami lemaradt, hogy ezek kultuszfilmek. Nem azért, mert régiek, de mégis.
Én pl. vettem fel a tv-ből ezeket a filmeket, ott kellett ülni a tévé előtt, és nyomogatni a videón a gombokat, mert 5 perc alatt pihenőre állt a gép, és akkor nehezebben indul, ha megnyomom REC-t, és eszméletlen nagy művészet volt, hogy pont úgy nyomd le, hogy egy mondat se maradjon le.
Ezeket tudtad újra és újra nézni. Nem volt olyan, hogy letöltesz valamit, mindenki ugyanazt nézte és sokszor. Ezért van, hogy vannak tipikus idézetek filmekből.
Twilightból ha felöltözöl valakinek, nem ismerem fel, de ha Marty McFly-nak beöltözöl, mindenki tudni fogja, ki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!