Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti fiúk, tényleg féltek...

Ti fiúk, tényleg féltek közeledni a szép vagy inkább csinos lányokhoz?

Figyelt kérdés

Csak mert egy fiú barátom ilyen... Ha meglát egy szép csajt nemám odamenne hozzá hanem mg el is kerüli. XD Nagyon vicces de mért van ez? Vagy ez csak nála van?

Köszi a válaszokat elöre is! :)))

2015. jan. 30. 22:06
1 2
 11/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem gyávaság kérdése, hanem kb lehet számítani hogy mi lesz a kimenetel vége. Lepattintja a csaj simán, minek nyüstölje a fiú magát meg fordítsa az idejét fölöslegesen egy leégésért? Én is ilyen vagyok, nem keresem már a csinos lányok társaságát a sok koppintás után, meg csalódás után (az is lehet, hogy görcsösen közeledtem feléjük, azzal a szándékkal, hogy mindenképpen kellene már egy barátnő, ezt érezte meg kb mindegyik). Majd ha esetleg ők akarnak valamit vagy megakarnak ismerni akkor odajönnek, én meg vagy lekoppintom őket vagy nyitott leszek feléjük. Azt vettem észre, hogy akármilyen kedves az ember feléjük, akkor is ezt kapja a pofájába, már azon is elgondolkoztam, hogy ennél a szitunál megadjam-e a tiszteletet a kivételnek...
2015. jan. 31. 18:20
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Már kezdem kapisgálni! :DD
2015. febr. 1. 09:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez mindenkinél megvan szerintem.Nálam is.A vonzó férfiaktól én is szorongok,alig tudok beszélni...

A szép nőkkel is hasonlóan érzek,csak ők nem tetszenek,inkább zavarnak.27L

2015. febr. 1. 16:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Ugyan az van mint egy nehéz vizsga előtt.

Stersz helyzet és van aki ezt nem tudja kezelni.

2015. febr. 1. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!