Miért csak csinos, szép nőket alkalmaznak multiknál?
Szerintem nem a szalagra gondol:)
Nem feltétlen, de tegnap már leírtam, h havi 200-300 ezerből már fel lehet szépen öltözni meg minden ami kell.
Az én verzióm kimerül abban hogy sorvezető, műszakvezető, általában műkörmös idióta 10ig elszámolni nem tudó görényekből áll.
Múltkor meglett mondva az egyiknek hogy válogassa ki a kapcsolókat mert van benne más jelzésű is csak keverve van, a hülye meg forgatta balra jobbra... és ez ilyenek dirigálnak még nekünk akiknek kényszerből kell ilyen helyen lenni. Mert pályakezdőként a szakmámba hova menjek
Ezek könnyebben eladják magukat a férfi igazgatónál, akik ilyeneket alkalmaznak.
22/F
Ott ahol személyesen kell az emberekkel kapcsolatot tartani, ezen ne csodálkozz.
Mondok egy alternatív példát. Telefonos ügyintéző Rubint Rékából soha nem lenne, mert a hangja olyan, mint egy rikácsoló boszorkányé. Ez nem keltene pozitív benyomást. Az emberek külsejével is hasonló a helyzet.
Egy pozitív személytől még a negatív információt is jobban elfogadja az ember, mint egy eleve negatív személytől.
Milyen multikra gondolsz?
Persze megvannak a kis csinos titkárnők, de mellette azoknál inkább látok idősebb hölgyeket, akik meg értik is a dolgukat.
Vagy épp ha a bolti eladókat nézem, hát jó részük se nem szép, se nem kedves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!