Ti fiúk, tényleg féltek közeledni a szép vagy inkább csinos lányokhoz?
Figyelt kérdés
Csak mert egy fiú barátom ilyen... Ha meglát egy szép csajt nemám odamenne hozzá hanem mg el is kerüli. XD Nagyon vicces de mért van ez? Vagy ez csak nála van?
Köszi a válaszokat elöre is! :)))
2015. jan. 30. 22:06
1/14 anonim válasza:
Nem:D... Ha van valami jó csaj a közelben akkor én bennem is van valami gát, pedig nagyon sok lánnyal barátok vagyunk, de ez kivételes eset... Úgy, hogy sok jó csajt ismerek,(barátok között is :D)
2/14 anonim válasza:
Mert a kultúránkban benne van, hogy a fiúknak automatikusan imponálnia kell minden potenciálisan kúrható nősténynek, nem szabad gyengének mutatkozni, stb stb. Lehet, hogy épp nincs kedve feszengeni ezen, inkább elkerüli a szituációt. Én is ilyen vagyok, amikor nincs barátnőm. Párkapcsolatban tudom, hogy nem kell imponálnom, mert foglalt vagyok, olyankor lehet normálisan viselkedni.
3/14 anonim válasza:
Először bennem is volt valami hasonló érzés, de mivel idegesített sikerült rá találnom egy megoldást. Az utcán odamentem egy ilyen lányhoz, és a lehető legcikibb helyzetbe hoztam magam. Azóta sohasem tapasztaltam hasonló érzést.
4/14 A kérdező kommentje:
De bennetek még sosem merült fel hogy Miért lehet valami gát? Vagy hogy mi lehet az oka hogy feszengtek? Miért van ez egy csinos nő esetében? Mitől tartatok ilyenkor? Mi jár a fejetekben?
2015. jan. 30. 22:19
5/14 anonim válasza:
Szinte ösztönnek nevezhető. A fiúk nagyrészében megvan ez a reakció.
6/14 anonim válasza:
2-es hszben leírtam. Genetikai evolúciós stratégiák, társadalmi nyomás és önbizalomhiány keveréke. Ha ennél mélyebb válaszra vágysz, akkor fizess elő a Harvard kognitív pszichológia publikációira, és ásd bele magad.
7/14 anonim válasza:
Szerintem kisebbségi komplexus.
8/14 anonim válasza:
Egyvalamit jegyezz meg, kerdezo; a fiuk gerinctelenek. A csinos lanyokkal kedvesek, meg ha felenkek is, az atlagosakkal meg nem, sot, ott dorgolnke a foldbe, ahol tudnak. Szanalmasak, hogy tarsalogni sem mernek egy jo csajjal, de szapulni azt nagyon. A leggyengebb faj a foldon.
9/14 anonim válasza:
Mindkét nem el van baszva a maga módján. Kár egymást szapulnunk ezért...
10/14 anonim válasza:
A válasz egyszerű: úgy érzi semmi esélye sincs, minek nyüstölje magát. Hogy miért kerüli el? Hát mert még gyáva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!