Nálatok fiúknál van hogy NAGYON beleszerettek egy lányba?
Vagy csak ez is olyan hogy: oké járok valakivel de azért egyszerre több is tetszik.... de most komolyan kiváncsi lennék rá! :)
Van olyan hogy egy fiú EGY lányba zúg bele NAGYON?
2. kérdező: Azért lehet mert szerintem azoknak a fiúknak akiknek csak azért kell nő hogy nagyobb fiúknak tűnhessenek azok nem fognak sokáig kérlelni meg nem is akarnak sztem futni egy olyan csaj itán aki érdemes arra hogy szeressék. A hűséges lányokat sokáig kell hogy is modjam hát udvarolni mert mi nem adjuk könnyen magunkat. Viszont a könnyűvérűeket nem kell sokáig hajtani ahhoz hogy egy két szép szóra nyakába ugorjanak valami fafejünek.
Egyszerű: Ha a faszi egy tuskó akkor egy pcsával fog járni mert lusta rendes nőnek udvarolni.
Ha a faszi rendes szándékú sokáig fut egy nő után aki ugyanolyan rendes (lehetőleg) és nem érdekli mennyi idöbe telik de akkor is járni fog vele.
Szerintem legalábbis valami ilyesfajta lehet. :D
Csak úgy mellékesen megjegyzem: szerintem pont akkor sérül valaki nagyon amikor egy rendes ember fülig beleszeret egy olyanba akit nem érdemes szeretni és nem is alarja viszonozni.
De ez csak az én személyes véleményem nem biztos hogy így van. :))
köszi szép a válaszokat jófejek vagytok!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!