Lehetséges, hogy az emberek agyai közt kapcsolat van? Példa lent.
TEgnap megnéztem egy olyan ember profilját facebookon, akit csak onnan ismerek és már 3 éve töröltem az ismerőseim közül. Erre ő ma lájkolta egy 4 éves hozzászólásomat.
Én semmilyen kapcsolatban nem voltam vele 3 éve, tegnap sem tetszikeltem semmit sem, erre ő pont ma, nem két héttel ezelőtt vagy 3 hónap múlva, hanem pont 1 nappal utána lájkolja egy hozzászólásomat.
Szerinted léteznek ekkora véletlenek, mert már több hasonló is történt velem, hogy gondoltam valamire aztán részben vagy egészben beteljesedett.
Van! Ha nagyon közel álltok egymáshoz és hasonlóan gondolkodtok, megérezheted a másik gondolatait. Nekem apámmal ez rendszeresen előfordul és tuti, hogy nem véletlen. Példa:
Arra gondoltam egyik délelőtt, hogy apámnak megcsinálok a kocsiba egy válogatás CD-t. Erre rá pár percre felhívott telefonon, hogy mikor csinálok neki új válogatás CD-t a kocsiba. Előtte több éve nem volt erről szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!