Én vagyok az egyedüli, aki igy gondolkodik? Sose lesz barátom?
A problémám a következő. 16 éves vagyok, és sose voltam még szerelmes. De mielőtt még lehurrogtok, hadd fejtsem ki.
Egyszerüen nem érzem magam kapcsolat embernek. Nem akarok senki nyakán lógni, és azt se szeretném ha az én életembe szólnának bele. Szeretnék a barátaimmal lenni és nem csak a pasimmal. Nem szeretem ha valaki hisztis, vagy féltékeny. Én se vagyok az, csak ha jogos, de akkor sem akadok ki, a higgadt megbeszélést tartom előnyben. Egyszerüen mindig kiszerettem pár hét után a fiukból, akikkel együtt voltam. Nem szeretem, ha beleszólnak az öltözködésemben, vagy zenei izlésemben (inkább kényelmes, rocker csaj vagyok, de nem olyan durván) És a másik aggodalmam, hogy én még szüz vagyok.. Képes lenne bárki is várni rám? Mert eddig mindig csak csalódtam.. Mindig csak arra kellettem, mint utólag kiderült.
Van olyan még, rajtam kivül, aki ilyen szabadszellemü? Ne értsetek félre. Sose csalnám meg a barátomat. Nem azért akarom a magánéletet. De szabad akarok lenni, és nem ugy érezni, hogy magához láncol. Mindenben támogatnám, szeretném..de eddig senki :(
És nem is csak az, hogy engem szeressenek. Az sokkal jobban esne, ha én tudnék feltétel nélkül szeretni.
Köszönöm a válaszokat.:)
Nem :)
Rengetegen vannak, voltak ilyen helyzetben, de hidd el, idővel megtalálod azt aki tényleg szeret téged, és te tényleg szeretheted őt. És az a pillanat mindent megér. Addig pedig ne búsulj, szórakozz jól a barátaiddal, ne örülj neki, hogy senki nem szól bele a dolgaidba. :)
Nem mindenki párkapcsolat az egymás feletti kontrollról szól. Ilyen dolgokba valóban tapintatlanság beleszólni, hogy milyen zenéket hallgass, de vannak olyan esetek, ahol a párod jogosan mondja el a véleményét, mert rosszul esik neki, ha kellemetlen szituációba hozod mások előtt vagy félreérthető dolgokat művelsz, szóval jár a kapcsolatod lemondással is, különben véget ér az összes hamar.
Ha találsz olyan srácot, aki nem annyira ragaszkodó és érzelmes, akkor lehet számodra megfelelő kapcsolatod.
Persze, en ezt tudom is. :) Mindig meghallgatom a velemenyeket, es ha ugy itelem igaza van valtoztatnek/bocsanatot kernek. Meg, nem az hogy ne szoljon bele.. Az jo kapcsolat, ha jo iranyba terelitek egymast, de ne onceluan probaljon megvaltoztatni.
Koszonom szepen, a valaszaitokat ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!