Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire gátlásosak az...

Miért ennyire gátlásosak az emberek?

Figyelt kérdés
Több helyen is tapasztalom, hogy az emberek, nem mernek kommunikálni idegenekkel. Mindig mondom neki, hogy kérdezd már meg tőle ezt meg azt, vagy kérd már ki a jegyet. És erre hogy izé én őőő... nem merem, ideges vagyok, és ilyen kifogással jön. Több helyen is az megy, hogy kérdezd már meg te tőle, tudod "olyan jó vagy, olyan ügyes vagy". Ennyire nehéz beszélni? Én nem vagyok gátlásos. Én simán megkérdezek egy vadidegent, hogy mennyi az idő, vagy kérek útbaigazítást, idegeskedés, és stressz nélkül, míg a többiek meg se szólalnak. Miért gátlásosak ennyire az emberek?

2015. jan. 8. 19:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Gátlásosak??? Tőlem mindenki minden baromságot megkérdez... És legtöbbjüket sose láttam.
2015. jan. 8. 19:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Társadalmi dolog, ma már mindenki gép előtt van és nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy odamenjenek valakihez és kérdezzenek. Én is borzasztóan feszengek szorongok ha egy idegen hozzászól és beszélni kell vele. Én legszívesebben menekülnék mert rossz érzés. Ez egy modern pszihés betegség.
2015. jan. 8. 20:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Azért mert én se ismerem, ő se ismer engem, felbsz hogy beszél hozzám, illetve nem akarom felbszni azzal hogy én beszélek hozzá. Figyelmes vagyok, nem cseszegetek vadidegeneket az utcán. Arra otvannak a szórakozóhelyek.
2015. jan. 8. 20:47
 4/12 A kérdező kommentje:

Szerintem kicsit túlozzátok.

Olyanra gondoltam, hogyha nem tudja mennyi az idő, akkor az illető inkább keres egy helyet ahol van óra még akkor is ha több mint 1 km, minthogy megkérdezzen valakit.

2015. jan. 8. 21:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát én pont ezt teszem, mert mnit ahogy mondtam, vadidegenekkel nem beszélek.
2015. jan. 8. 22:11
 6/12 A kérdező kommentje:
De miért nem? Mi olyan nehéz ebben?
2015. jan. 9. 16:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Ezt már megválaszoltam.

"Azért mert én se ismerem, ő se ismer engem, felbsz hogy beszél hozzám, illetve nem akarom felbszni azzal hogy én beszélek hozzá. Figyelmes vagyok, nem cseszegetek vadidegeneket az utcán."

2015. jan. 9. 16:30
 8/12 A kérdező kommentje:
És az cseszegtetés, hogy megkérdezed tőle, hogy mennyi az idő, vagy merre van ez az utca?
2015. jan. 9. 16:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen. Miért, akarta az idegen hogy ödajöjjön hozzá valaki? Kapott érte cserébe valamit? Nem, csak odament valami gyökér és elkezdett beszélni hozzá és rabolni az idejét azokkal a dolgaival, amikhez neki semmi köze. Hol érdekelné őt, hogy én megtudjam hogy hol van az az utca? Csak udvariasságból válaszol, amúgy magában elküld az anyámba amiért ilyen hülyeségekkel zavarok.
2015. jan. 9. 16:57
 10/12 A kérdező kommentje:

És azt te honnan tudod, hogy ő mit gondol?

Antiszociális lettél...

2015. jan. 9. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!