Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ennyire gátlásosak az...

Miért ennyire gátlásosak az emberek?

Figyelt kérdés
Több helyen is tapasztalom, hogy az emberek, nem mernek kommunikálni idegenekkel. Mindig mondom neki, hogy kérdezd már meg tőle ezt meg azt, vagy kérd már ki a jegyet. És erre hogy izé én őőő... nem merem, ideges vagyok, és ilyen kifogással jön. Több helyen is az megy, hogy kérdezd már meg te tőle, tudod "olyan jó vagy, olyan ügyes vagy". Ennyire nehéz beszélni? Én nem vagyok gátlásos. Én simán megkérdezek egy vadidegent, hogy mennyi az idő, vagy kérek útbaigazítást, idegeskedés, és stressz nélkül, míg a többiek meg se szólalnak. Miért gátlásosak ennyire az emberek?

2015. jan. 8. 19:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jó, akkor ennyit erről.
2015. jan. 9. 17:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Értem a kérdést, úgy ahogy te gondolod.

Mert nincs meg az emberek között az alapvető tisztelet, és szeretet, amire szükség lenne. a külsejét nézik meg az emberek egymáson, és azt gondolják, "nézd már hogy néz ki fúg, hogy vehet fel ilyen nadrágot" és ezután a kritizálóba nem lesz annyi alázat hogy útbaigazítást kérjen a másiktól (hiszen ilyen nadrágban van)

Most leegyszerűsített példát mondtam, de nagyjából így működhet az élet több területén is.

2015. jan. 9. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!