Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hova vezet a megfelelési...

Matrixszokeveny kérdése:

Hova vezet a megfelelési kényszer és a vélemény gyártás?

Figyelt kérdés

2015. jan. 26. 20:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szorongáshoz, depresszióhoz.
2015. jan. 26. 20:04
 2/17 A kérdező kommentje:
Ez a kettő majdnem minden ember szívében megtalálható. Ennek mi az oka? Ezen a kettő tüneten kívül van itt más is.
2015. jan. 26. 20:33
 3/17 anonim ***** válasza:

Amikor megfelelési kényszerben élsz,mindent teszel,hogy másoknak jó legyen.Ezzel azt éred el,hogy mégsem vagy jó nekik sehogysem.Es tudod miért, mert eleve õk elégedetlenek önmagukkal, ezt addig csinálod,amikor azt mondod, kész belefáradtam.Mindent teszek és mégsem jó, mégis miért kell nekem ezt csinálnom.A végén odáig jutsz,hogyha találkozol az emberekkel már elõre szorongsz,hogy most vajon mi fog történni, a gyomrod is elkezd fájni.En ezt csináltam évekig, mire észhez tértem,hogy nem bennem van a hiba,hanem abban aki tõlem elvárja,hogy olyan sz@rember legyek,mint õk.

Persze meg is kaptam,hogy mennyire megváltoztam, és erõs lettem.Ez sem tetszett nekik már.

2015. jan. 26. 20:45
 4/17 A kérdező kommentje:

Üdv a clubban ^^ en erre akkor jottem ra mikor tonkrement a tv-m es fel evig nem neztem. Azt vettem eszre, hogy amit ott peldakent felpallitanak es surun mutogatjak annak megfeleloen viselkednek az emberek es aki attol eltero azt megvetik. En itt kaptam eszbe azota 4 eve nem nezem a tvt.,

felesleges idopazarlas., de a tv csak 1 dolog a sok kozul. Nem egymasnak akarunk megfelelni hanem amire megtanitanak. Amire eszre sem vesszuk, hogy megtanitanak. Millio es millio embert. Ez az emberek legnagyobb hibaja. Van par cikk (a mozgókép hatalma, hiponózis) néven.

persze mi vagyunk a rosszak mert nem felelunk meg nekik.

Ez penzre megy ki. Kovesd a divatot pl. Hulyeseg. De mi vagyunk a rosszak ;) ^^

2015. jan. 26. 20:57
 5/17 A kérdező kommentje:
Azért elégedetlenek önmagukkal, mert nem önmaga senki sem ;)
2015. jan. 26. 21:01
 6/17 anonim ***** válasza:

Igen ebben igazad van teljesen. A TV valóban egy torzitott világot mutat meg az embereknek.Mondjuk én azt nem tudnám megállni,hogy ne nézzek TV.-t,mert szeretem a versenymüsorokat, az olyan filmeket,amelyek nem a letaposásról szólnak,dokufilmek stb..Viszont a divat dolgokról szóló müsorokból nem kérek.Ha az embernek van egy kialakitott egyénisége,ugyis tudja,hogy mi a jó és mi nem.

Honnan tájékozódsz,az internetrõl?

A vélemény gyártást hogyan értetted?

2015. jan. 26. 22:00
 7/17 A kérdező kommentje:

Egy automatikus funkciokent ertettem a velemenygyartast az emberekben. Ez bele lett nevelve mindenkibe szinten.

"Sajat velemenyunk takarja el szemunk elol a valosagot"

2015. jan. 26. 22:49
 8/17 A kérdező kommentje:
Az emberekkel valo beszélgetés és együttérzés, olvasás újtán tájékozódom. Ezek a hihető részei a tájékozódásomnak ^^
2015. jan. 26. 22:58
 9/17 anonim ***** válasza:

Vajon miért takarja el saját véleményünk az igazságot?

Talán,mert azt mondjuk,amit mások hallani szeretnének?

En jobban szeretem,ha nekem va

2015. jan. 26. 23:09
 10/17 anonim ***** válasza:

átment véletlenül:

En jobban szeretem,ha valaki õszintén ki mondja a véleményét,de azt viszont nem szeretem,ha az igazságot háttérbe szoritja, és olyat mond,ami nem fedi a valóságot, de értékeli önmagában, hogy belém mászhatott.Altalában rájuk szoktam hagyni.

2015. jan. 26. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!