Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mások hogy tudnak egész nap a...

Mások hogy tudnak egész nap a facebúkon levelezgetni? Én is fenn vagyok de nekem a kutya se ír. Mit lehet, miről lehet megállás nélkül írogatni egymásnak?

Figyelt kérdés

Elnézem, az osztálytársaimat, úgy jönnek, úgy mennek, hogy f**búk, napközbe is egész nap, mást se hallok csak a pittyogást ami a telefonon a f**szbúk üzenet érkeztét jelzi. Van akinek pár másodpercenként jelez.

Érdekes, én is fenn vagyok (de minek) nekem mégse ír a kutya se. Nem is tudom idejét mikor kaptam olyan üzenetet ami nem a szokásos totál kamu spam meg álhír hanem rendes üzenet.

Mások hogy tudnak, miről tudnak egész nap írogatni? El se tudom képzelni. Mi lehet olyan fontos hogy másodpercenként kell levelezgetni róla? Kitört a III. VH? Leszálltak a marslakók? Vagy mi a jó franc történt?

Én elképzelhetetlennek tartom, hogy bárkivel bármiről percenként pötyögjek. Mit tudnék mondani? Semmit. Ami lényeges elmondom 1-2 perc alatt, szófosás meg minek?

Azt se értem (ugyanaz) amikor valaki órákat pofázik a mobilján. De miről? Én életemben nem beszéltem senkivel semmiről 5 percnél többet mobilon. És amikor hallgatom a beszélgetést rájövök, hogy szó szerint semmit se mond, az egész órás beszélgetést össze lehetne tömöríteni egy mondatba mert ennyi lényeg van benne.

2015. jan. 26. 08:44
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

Hát ha ezt tudom! Eszerint mikor a teszkóban napi 8-10 órát ládát pakolok, akkor én is kötetlenben dolgozom!

Elvégre nekem se tiltja senki hogy miután lejárt a melóidő még benn maradjak.

Akkor én is kötetlenben vagyok! De jó!

"akkor bent marad 10-ig. Ezt mondtam. Kötetlen munkaidő. "

2015. jan. 26. 19:16
 22/40 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik, akkor keress másik munkát (ahol akár kötetlen a munkaidő).
2015. jan. 26. 19:31
 23/40 anonim ***** válasza:
Barátom. :) Te kétkezi munkás vagy. Erre mit mondjak? Az ált suliban kevesebbet kellett volna a csapba hugyozni?
2015. jan. 26. 23:53
 24/40 A kérdező kommentje:

Nem kell elvégre máris kötetlenben vagyok.

Elvégre kiderült: ha valakinek 9-17-ig tart a munkaidő, de benn kell lenni akár este 9-ig is, és ő még ott marad a 12 órás nap után (mikor csak 8-at fizetnek) plusz órát hogy netezgessen, akkor az KÖTETLEN!

Hurrá! Újradefiniáltuk a kötetlen munkaidőt!

Tán kéne szólni a munkajogászoknak szakszervezeteknek hogy ők is tudják!

"akkor keress másik munkát (ahol akár kötetlen a munkaidő)."

2015. jan. 27. 08:33
 25/40 A kérdező kommentje:

Ezeken a helyenek rengeteg emberrel találkoztam dolgozóként. Köztük bőven voltak diplomások. Ha jól körülnézek most is láthatok olyan diplomást itt dobozt pakolni meg pénztárban ülni, aki diplomásként még ANNYIT SE keres egy nap, mint én azonos munkával érettségi előtt diákmunkásként.

Tőlem diákmunkásként alig vonnak adót és felelősségem is zéró gyakorlatilag.

Tanulság: megéri tanulni éveket seggelni egyetemen. Aztán lehet jönni a teszkóba pénztárosnak.

Tessék eljönni meg lehet nézni.

"Te kétkezi munkás vagy. Erre mit mondjak? Az ált suliban kevesebbet kellett volna a csapba hugyozni?"

2015. jan. 27. 08:45
 26/40 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy sikerült levonnod a konklúziót.
2015. jan. 27. 17:38
 27/40 anonim ***** válasza:

Mert van mondanivalójuk egymásnak. Attól még hogy nem épp a rák ellenszerét vagy a globális felmelegedés leállítását tárgyalják még lehet fontos amiről beszélgetnek. És emiatt nem kevesebbek vagy hü1yébbek nálad.

A te gondolkodásoddal a kérdésed is tök felesleges senkit nem érdeklő baromság.

De mégis feltetted.

Süt róla és a válaszaidról hogy fáj a más boldogsága... Ami pedig igazán sajnálatra méltó..

2015. jan. 27. 21:04
 28/40 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik a sok beszédnek sok az alja bölcsességet nem igazán ismerik manapság.

Tanulságos történet: osztálytársnőm (szőke díszp*csa mit lehet várni tőle) egész nap a fácsén pötyög a barátnőjével.

Majd közli hogy hétvégén átmegy majd hozzá hogy dumcsizzanak.

???

De hát egész eddig mit csináltak? Nem beszélgettek? Hát de, de hétvégén majd "komolyan" beszélgetnek.

Ja hogy az eddigiek csak amolyan unaloműző semmiségek voltak? Csak azért beszélgettek mert épp egyiknek se volt se jobb dolga, se érdemi mondandója?

De akkor meg minek?

2015. jan. 28. 09:08
 29/40 anonim ***** válasza:

Azért ne keverjük össze az iskolai érdemjegyeidet azzal, hogy mennyire vagy szociálisan életképes. Sőt, igazából még az intelligenciával sem feltétlen függ össze. Erre te egy nagyon jó példát szolgáltatsz.

Egyébként meg ahhoz képest, hogy ennyire dicsekedsz a tudásoddal, már bocs, de nem mondhatnám azt, hogy valami sokra vitted. Vagy talán mégsem vagy akkora Jani, mint amekkorának képzeled magad?

Egyébként meg nagyon szépen kibújt a szög a zsákból. Téged nemes egyszerűséggel zavar, hogy van, aki többre vitte az életben. Hogy van, akinek vannak VALÓDI barátai, akikkel lehet jókat beszélgetni, szórakozni, és zavar, hogy van, akinek nívósabb munkája van, mint egy multinál rakodómunkát végezni.

És akármennyire is megerőltető neked (mert látszik rajtad, hogy ez meghaladja a képességeidet), de fogadd el, hogy van, akik tényleg tudnak egymással beszélgetni. Tudom, hogy meghaladja a képességeidet, de azért próbáld meg elfogadni, hogy a beszélgetés egy értelmes embernek többet jelent, mint puszta szükséges, tényszerű kommunikációt.

Apropó: vannak neked barátaid? Van szociális életed? Van egyáltalán, aki jó társaságnak tart téged? Van magánéleted?

2015. jan. 28. 12:36
 30/40 A kérdező kommentje:

Na most azért inkorrektek ne legyünk már!

Mint írtam végzős középisk vagyok, érettségi előtt, nem vagyok még 18 se.

Egy ilyen embertől ne kérjük már számon mire vitte az életben. Mire vittem volna? Majd ha +20-30 év eltelik, akkor majd esetleg (vagy még akkor se) lehet megkérdezni hogy mire vittem.

"Téged nemes egyszerűséggel zavar, hogy van, aki többre vitte az életben. "

2015. jan. 28. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!