Mások hogy tudnak egész nap a facebúkon levelezgetni? Én is fenn vagyok de nekem a kutya se ír. Mit lehet, miről lehet megállás nélkül írogatni egymásnak?
Elnézem, az osztálytársaimat, úgy jönnek, úgy mennek, hogy f**búk, napközbe is egész nap, mást se hallok csak a pittyogást ami a telefonon a f**szbúk üzenet érkeztét jelzi. Van akinek pár másodpercenként jelez.
Érdekes, én is fenn vagyok (de minek) nekem mégse ír a kutya se. Nem is tudom idejét mikor kaptam olyan üzenetet ami nem a szokásos totál kamu spam meg álhír hanem rendes üzenet.
Mások hogy tudnak, miről tudnak egész nap írogatni? El se tudom képzelni. Mi lehet olyan fontos hogy másodpercenként kell levelezgetni róla? Kitört a III. VH? Leszálltak a marslakók? Vagy mi a jó franc történt?
Én elképzelhetetlennek tartom, hogy bárkivel bármiről percenként pötyögjek. Mit tudnék mondani? Semmit. Ami lényeges elmondom 1-2 perc alatt, szófosás meg minek?
Azt se értem (ugyanaz) amikor valaki órákat pofázik a mobilján. De miről? Én életemben nem beszéltem senkivel semmiről 5 percnél többet mobilon. És amikor hallgatom a beszélgetést rájövök, hogy szó szerint semmit se mond, az egész órás beszélgetést össze lehetne tömöríteni egy mondatba mert ennyi lényeg van benne.
Az ilyen mentalitású emberre, mint a kérdező, felénk nemes egyszerűséggel azt mondják, hogy még a sz..r is ízetlen neki.
Egy megkeseredett antiszociális szerencsétlenség, akinek szemmel láthatóan nagyon fáj, hogy mások nem olyanok, mint ő. A típuspéldája annak, aki még a kákán is csomót keres. Akinek semmi nem jó, mindenbe csak beleköt.
De mitől is lenne másabb, amikor szociálisan egy nagy nulla? Ezzel a balfék viselkedéssel próbálja ezt a sajnálatos tényt kompenzálni, no meg jócskán el is van szállva magától, csak a kérdés, hogy mire fel?
Én igazából valahol sajnálom őt. Rossz lehet ennyire sekélyes, kommunikációt mellőző életet élni.
Képzeld, más meg tud.
És nem, nem fog a világ a te szociálisan primitív szintedre süllyedni csak azért, mert neked nem tetszik, hogy vannak, akik közözz a kommunikáció nem csak egy kényszerű tevékenység.
Az írásod mindent elmond rólad.
De ha már egy lúzer vagy, legalább beszélnél kulturáltan, de neked az sem megy.
Miért baj az ha rávilágítok egy Zokni Jakab számára, hogy apukám, hát te egy Zokni Jaba vagy és hiába plakátolod tele a netet a pitináer tyúkxaros kis életed minden banális senkit se érdeklő semmi kis dolgával attól még csak egy Zokni Jakab maradsz?
Miért baj ez?
Miért viselkednek úgy az átlagjanik mintha valakik lennének? Senkik.
Mondjuk épp ettől?
"De mitől is lenne másabb, amikor szociálisan egy nagy nulla?"
Hát akkor ez ügyben tán fordulj az összes engem tanító tanárhoz, akik jeles és jó érdemjegyekkel honoráltak eddig minden tárgyból középisk tanulmányaim során.
Egy nem értelmes embertől ez szép teljesítmény, nemde?
És akkor még mi lenne, ha értelmes lennék, most képzeld el?
"Dolgoztam (és dolgozom) suli mellett teszjóban lidlben obiban stb diákmunkásként. Ha mindenkinek jár akkor nekem is? Csak mert konkrétan pl. a teszkóban hugyozni se mehetek el. 5 perc persze. Gyere el hozzám egy napra dolgozni aztán beszéljük meg az 5 percet. "
És szellemi munkát végeztél ezeken a helyeken? Most azért,mert te ilyen helyeken dolgoztál, attól még vannak normális(abb) munkahelyek,munkakörök, ez neked miért fáj?
De te pontosan azt mondtad amit én is. A tesód jogász, és dolgozik este 9-ig. Namost ha akar egy órát facebookozni, akkor bent marad 10-ig. Ezt mondtam. Kötetlen munkaidő.
A túlórapénzt ne keverjük ide, mert más tészta. Az én párom egy multinál 1,5 misi nettót keres. Megmondták neki, hogy nincs túlórapénz az benne van az alapbérben, cserébe addig kell maradni, amíg kell. 8-kor kezd, éjfél-1-2-3 körül végez. A szerződésben attól még 8 óra szerepel. Ez így működik.
Sorry de a kötetlen nem azt jelenti hogy mindegy mikor megyek mikor jövök csak a munka el legyen végezve?
Mert akkor az nem kötetlen, ha valakinek 9kor kezdődik a meló papíron, és 8kor már csöng a telefonja hogy mégis hol van? És ha mondjuk délután 3kor nem lenne a helyén csöngene a mobilja hogy hol van. ??
Hát nem kötetlen? És ha ő eset 11kor akarja a munkát végzeni? Háromkor meg úgy dönt inkább megy egyet sétálni?
De akor miért keresik hol van?
Mert ha kötetlen mit számít mikor megy be? Munka van elvégzi jön.
Kötetlen munkaidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!