Szerintetek az gáz, ha egy kicsit be vagyok rúgva akkor agresszívvá válok?
Persze, hogy nem jó! Majd mész a.... de meg is fogod érdemelni.
Ilyenből vannak a halálesetek.
Sajnálom, hogy nem voltak szüleid és nincsenek, akiktől normális nevelést kaphattál volna.
Próbáld meg leordítani őket inkább, hátha az elég vagy valami ilyesmi. Ha viszont nem tudod kontrollálni magad és azért ütsz, akkor valószínű pszichológus többet tud segíteni, mert az ki van képezve, hogy úgy irányítsa a beszélgetést, hogy előhozza az okokat és segítsen megoldást találni hogyan lépj túl rajta.
Ja, egyébként meg a legokosabb megoldás ha nem leszel részeg.
Sokan szerintem azért is viselkedenek úgy veled, mert az gondolják, hogy ha részeg vagy, akkor könnyebben kihasználnak. És ennek van alapja, mert tényleg könnyebb kihasználni a részegeket. Szóval ne csodálkozz. (persze tudom, nagyon sok a tapló, nem kell hozzá részegnek lenni).
Az, hogy milyen vagy reszegen nem neveles kerdese!
De az nagyon gaz, ha agresszivva valsz. Komoly bajok is lehetnek belole, foleg, ha a szeretteid fele is olyan vagy. Inkabb ne igyal annyit, tarts merteket!
Kedves második válaszoló!
Nem hiszem hogy egy szórakozóhelyen egy részeg nyomulós pasival tudnék beszélgetni kultúráltan, hogy szálljon le rólam :DD De a nagy probléma az hogy élvezem , mondjuk tényleg nem vagyok veszélyes, elég vékonyka vagyok és csöndes szóval nem okoznék komolyabb kárt senkiben!
Kedves ötödik válaszoló!
Ok nélkül nem bántanék senkit még ha akarnék se, kell kiváltó ok mindig, hogy valamire tudjam fogni ha megütök valakit:)Pl: ha lefogja a kezem és nem enged el, vagy ha meghúzza a hajam stb. még ha valaki beszól akkor sem szoktam semmit se csinálni csak ha fizikailag próbálnak korlátozni.
Egyébként lehet tényleg valami perverzió:D
Lehet , hogy szíved mélyén józanul is időnként keményen kézbe vennéd a dolgokat , a férfiakat megreguláznád?Csak hát az az erős kontroll ,...viszont az ital kicsit felszabadítja a gátakat , aztán még "élvezed "is.
Nem gáz szerintem , akár még tanulhatsz is valamit ebből.
Ha lehet abban valami amit írtam , akkor viszont jó lenne ha józan állapotodban megfigyelnéd magadban , hogy valójában mi az ami felidegesít, mi az ami miatt visszafogod az agressziódat.
Kedves elsőnek igaza van, az hogy leiszod magad és olyan helyekre jársz ahol hozzád hasonló kultúrlények vannak, az elsőt igazolja.
De egy kis önkritika helyett legyél inkább büszke magadra, az úgy is jobb érzés, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!