Úgy általában???
- ha bemegy valahová és nem köszön
- meglök és nem kér elnézést
- kéretlenül belepofázik idegen emberek dolgaiba és mindezt nem jószándékkal
- pl. a szomszéd vénasszony,aki a csengőt nyomva még az ajtón is kopog egyszerre
- ha kap valamit nem köszöni meg (mindegy, hogy tetszik-e)
- visszaél a helyzetével pl. kórházban
stb.
#2, amiket te írtál, az lehet szimpla neveletlenség is.
Van olyan, aki egyszerűen nem tudja, hogy pl. illik köszönni, ha bemegy valahova. De nem akar bunkó lenni.
A bunkóság ott kezdődik, amikor mindezeket úgy teszi, hogy közben tudja, hogy ezzel megbánt/bosszant másokat.
hát ezt nem tudhatom :)
de én már jártam úgy, hogy bejött az illető, nem köszönt, majd odamentem elé ráköszöntem és csak nézett ki a fejéből :)
pedig nem hallássérült, beszédfogyatékos...
nálam ez bunkóság!
Az a bunkó aki elmegy wc-re, használja a wc papírt, majd oda adja neked, hogy a másik fele még használható..:)
Viccet félretéve:
Én nagyon bunkó dolognak tartom azt, amikor valakivel beszélgetsz, és az illető bár ő kérdezett egyszerűen nem figyel rád, rosszabba esetben a dumád közepében valaki mással beszélgetni.
Pl:
Kata: Mondd Tomi, és mi volt a vérvételnél?
Tomi: Nem volt vészes, csak sokan voltak, mert..
Kata elfordul, és megkérdezi Pistit
-Pisti láttad tegnap a híradót?
Pisti: Igen láttam, durva volt (közben Tomi még mindig mondaná a válaszát, de már senki nem figyel rá..
Tudod, mi a bunkóság?
- Más ablaka alá csinálni.
Tudod, mi a még ennél is nagyobb bunkóság?
- Bekopogni az ablakon, és WC papírt kérni.
Tudod, mi a legnagyobb bunkóság?
- Smirglit adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!