Utcai verekedésnél szabad tökön rúgnom a másikat?
Figyelt kérdés
2015. jan. 18. 11:52
1/5 anonim válasza:
Azt adj, amit kapni is szeretnél. Tehát kénytelen vagyok visszakérdezni, hogy megválaszoljam a kérdést: akarod-é, hogy stb
2/5 anonim válasza:
Hát nem sportszerű, csak bizonyos helyzetekbe lehet jó, pl.: ha életveszélyben vagy.
4/5 anonim válasza:
Csak utána ne csodálkozz, ha kinyomják a szemedet.
5/5 anonim válasza:
Nem valami dicső lépés, sőt eléggé gáz hogy ilyenhez kell folyamodni. De ha az életed múlik rajta akkor elmegy, de én nem tenném.
Amúgy döntsd el hogy neked mennyire gáz. Én nem tenném, mert tisztára szarul érezném magam hogy csak így bírtam nyerni. Sose mennék ágyékra, inkább arcra rúgnák mindig mint oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!