Az emberek, akik sokat szeretnek beszélni (pl. hogy mi történt velük, részletesen), azok általában azt gondolják, hogy a másikat ez tuti érdekli?
Vagy csak én vagyok magamnak való, ilyen hogy nem érdekel messzemenőleg minden apróság,amit a másik beszél? Vagy hogy adjam a tudtára, hogy "tekerjen" a végére? Néha csak hallgatom az embereket, de ha visszakérdezne, azt se tudnám miről beszélt. Azt meg mégse mondhatom bunkóságból, hogy bocsi, ez engem k-urvára nem érdekel ám.
Pláne ha casak ketten vagyunk valahol, és "muszáj" beszélgetni.
Tényleg vannak olyanok, akiket nem érdekel, hogy mást érdekel-e. Ez egy enyhe mentális probléma, valami feltűnési mániából ered.
Amúgy meg próbáld meg elterelni a témát, vagy mutasd az unalom jeleit. Esetleg mondd, hogy te nem érted miről beszél/nem vagy otthon benne/nem foglalkoztatnak az ilyen dolgok. Ha normális megérti.
én sem szeretem a szófosókat.
már leráztam azokat,akik idegesítettek.
észreveszik,ha lesz#rod őket,aztán majd elkerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!