Jogos volt ez a lakótársamtól?
A laptopján bejelentkezve maradtam a youtube fiókomon. Volt róla egy rövid videó, amit ő is látott, nem egyszer megnéztük. Gondolt egyet és szó nélkül törölte, egy másikkal együtt amin szerepelt, de eddig semmi kifogása nem volt ellene, nem is "gáz" vagy hasonló az ő szempontjából sem.
Amikor kérdőre vontam, azt mondta azért tette, mert hiába kérte volna, úgysem töröltem volna, vagy tettem volna priváttá.
Ez csak azért esett nekem rosszul, mert így kimutatta hogy mennyire bízik meg bennem... Volt már rá nem egy példa, hogy priváttá tettem kérésre videókat, ez nekem nem okoz problémát, és a feltöltéseim több mint fele így is van, csak én láthatom. Ezzel csak azt érte el, hogy bizalmatlan legyek felé, a videók ki vannak írva DVD-re is, vissza lesz töltve természetesen privátba. 20/F
Ne használd más laptopját, és akkor nincs ilyen gond.
Mellesleg ha tényleg nem akarja, hogy a videón látható legyen, akkor neked nem szabad feltenni, mert emiatt komoly büntetést kaphatsz.
De törölni nem lett volna szabad neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!